Fantasy (1491 titels)

Hier begint het avontuur

Het Koninkrijk der Stormen 1 - Hoop en Rood

Paperback  •  Jon Skovron   

 € 19,99

 

Indrukwekkend debuut van Nederlandse bodem

De Eerste Wereld

Paperback  •  Marc Lommert  

Aan de zijde van enkele begaafde Magiërs reizen Eroc en Tarú hun wereld over in een poging een schat met de daarin verscholen boodschap in veiligheid te brengen.

 € 19,95

 

Recent bekeken producten

Fantasy: boeken online bestellen – eci.nl

Mythes, bovennatuurlijke verschijnselen en tovenarij. Dat is waar lezers met een grote fantasie nooit genoeg van kunnen krijgen. Telkens weer laten zij zich meenemen in de imaginaire wereld van de (hoofd)personages van fantasy boeken. Deze verhalen laten je heel even uit het alledaagse leven stappen, en genieten van de mogelijkheden van een wereld waarin tovenarij en bijzondere wezens de normale orde van de dag zijn. En dat is wat dit genre zo inspirerend maakt. Want hoe bijzonder is een wereld waarin alles kan? Een wereld met oneindige mogelijkheden. Een wereld met superkrachten en werelden waarin goed en kwaad met elkaar strijden. Speciaal voor liefhebbers is eci voortdurend op zoek naar de meest inspirerende en verrassende fantasie boeken. Of je nu van klassieke fantasy houdt, heroïsche fantasy, historische fantasy of graag een kijkje in de toekomst neemt met een science fiction boek. Op deze pagina bekijk je de collectie die eci voor jou heeft samengesteld!

Fantasy boeken met geschiedenis

Het thema fantasy ontstond ongeveer 150 jaar geleden. Met het boek ‘Phantastes’ (1858) wordt de schotse schrijver George MacDonalds beschouwd als één van de eerste schrijvers van fantasie boeken voor volwassenen. Nog steeds worden zijn boeken gebruikt als een grote inspiratiebron voor auteurs van nieuwe fantasy verhalen. Toch duurde het nog een lange tijd voordat dit genre - waarin mythen en helden de hoofdrol spelen - een groter publiek kreeg. In de huidige tijd is fantasy niet meer weg te denken, en kent deze vele populaire subgenres zoals young fantasie en science fiction. En liefhebbers kunnen niet alleen lezen over fictieve beschavingen en superhelden. In de huidige tijd is het een volwaardig genre binnen vrijwel alle media zoals games, films en televisieseries.

Inspiratie voor trouwe lezers

Ben jij altijd op zoek naar de beste fantasy boeken van nu, en toen? Van nieuwe toptitels tot oude klassiekers: online boekwinkel eci is continu op zoek naar boeken jij gelezen moet hebben. Daarom kent elke categorie een genrespecialist, die speciaal voor jou een Top 20 samenstelt van zijn of haar favoriete must-read fantasie boeken. Hoe je erachter komt waarom nou net deze boeken worden aangeraden? Elk boek is voorzien van een recensie, geschreven door de eci redactie of de specialist. Alleen zo raak je nooit uitgelezen. En dat niet alleen. Online boekwinkel eci vindt dat trouwe lezers moeten worden beloond. Zo krijg je – wanneer je meer dan drie boeken per jaar aanschaft – een korting van 20% op meer dan 25.000 toptitels. Online bestellen bij eci werkt heel gemakkelijk: zonder verplichtingen bestellen, snel ontvangen en moeiteloos ruilen. En heb je een vraag over onze service? Bel naar 0900 – 8324 (€ 0,50 per gesprek), mail of twitter en onze mensen staan klaar om je snel te helpen!