Eten tegen kanker - kookboek

D. Gingras, R. Béliveau • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 3 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De rol van voeding bij het ontstaan van kanker.
Eten tegen kanker is in verschillende talen vertaald. Het boek heeft een ware revolutie ontketend, doordat het de lezers opmerkzaam heeft gemaakt op de cruciale rol die voeding speelt bij de strijd tegen kanker. Iedereen heeft nu wel gehoord van de goede eigenschappen van kurkuma, rode wijn en groene thee.

Nog meer informatie.
In Eten tegen kanker, kookboek berichten de auteurs Richard Béliveau en Denis Gingras over de meest recente ontdekkingen met betrekking tot de relatie tussen voeding en kanker. De lezer krijgt veel nieuws te horen over nog andere levensmiddelen met kankerwerende fytochemische stoffen, en over nieuwe gegevens over de invloed van ontstekingen en obesitas op het ontstaan van kanker.

En nu aan de slag!
Om het nuttige met het aangename te verenigen en omdat etenswaren niet alleen maar materie zijn maar ook een dagelijkse bron van genoegen, hebben de auteurs contact opgenomen met de Stichting Serge-Bruyère en de daaraan verbonden geroutineerde chef-koks, met het verzoek om meer dan 100 verrukkelijke recepten te verzamelen. Ze zijn geïnspireerd op diverse, soms duizenden jaren oude culinaire tradities; ze maken gebruik van voedingsstoffen met erkende kankerwerende eigenschappen.

Wetenschap, gezondheid en lekker eten hebben het nog nooit zo goed met elkaar getroffen!

Details:

Auteur(s)D. Gingras, R. Béliveau
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Jaro Schneider, Dick van Alkemade
ISBN9789021514222
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's217
Verschijningsdatum
Afmetingen213 x 213 x 18 mm.
Gewicht795 gr.

Recent bekeken producten