Er was eens een prins en die wou een prinses

Martine Bijl • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,96

Overal elders € 14,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Er was eens een prins en die wou een prinses is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Er was eens een prins en die wou een prinses' is een sprookjesboek van Martine Bijl met prachtige prenten van Noëlle Smit. Zeven heerlijke traditionele sprookjes op rijm, om voor te lezen aan kinderen vanaf 4 jaar.

Sprookjes van Martine Bijl
Dat Martine Bijl van vele markten thuis is, was bij veel volwassenen al bekend. Maar nu kunnen ook kinderen kennis maken met haar virtuoze dichtkunst en onvolprezen humor. In zeven traditionele sprookjes op rijm
(De prinses op de erwt, De wolf en de zeven geitjes, De nachtegaal, Het lelijke eendje, De gouden bal, De nieuwe kleren van de keizer, De gelaarsde kat) neemt ze hen mee in een achtbaan van humor en drama. De geestige en toch heel sprookjesachtige illustraties van Noëlle Smit sluiten naadloos op die sfeer aan.

Dit boek in de pers

De sprookjes zijn frisser en vlotter dan ooit. De overdondernde en kraakheldere illustraties van Noële Smit, met een explosie van kleur, vullen de verhalen prachtig aan.  
Dagblad De Limburger  


Reviews & recensies

Dit boek doet mij erg veel plezier!

Zeven klassieke sprookjes die we allemaal kennen, maar dan in een grappig en sprankelend nieuw jasje gestoken. Sprookjes als "De prinses op de erwt", "het lelijke eendje" en "De gelaarsde kat". Ik vind het een verademing om deze heel oude verhalen in de hedendaagse taal voor te lezen, zonder dat de dramatiek of de humor verloren gaat. Integendeel! Ik en de kids hebben een paar keer hard moeten lachen om de woordkeuzes. Daarbij komt nog eens dat het op rijm is geschreven, erg fijn voor de taalontwikkeling van kinderen.
Martine Bijl heeft dit fantastisch gedaan. De illustraties van Noëlle Smit zijn fantasierijk en sprookjesachtig mooi, een genot voor het oog. Dit is echt een voorleesboek om eindeloos van te genieten! Ook heel leuk om cadeau te geven.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Martine Bijl
IllustratorNoëlle Smit
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
ISBN9789025759148
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's56
Verschijningsdatum
Afmetingen270 x 266 x 12 mm.
Gewicht538 gr.

Recent bekeken producten