En nu mijn bad uit!

Britta Teckentrup • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,16

Overal elders € 13,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'En nu mijn bad uit!' is een leuk prentenboek over dieren die in bad gaan van Britta Teckentrup. Bijzonder is dat de watervlakken in de tekeningen glanzend zijn, zodat het net lijkt alsof het badwater over de pagina's golft.

Ellie de olifant gaat in bad
Ellie de olifant houdt van in bad gaan, maar ze is niet de enige! Als ze net lekker aan het spelen is, duiken er steeds meer dieren bij haar in bad: een krokodil, een flamingo, een muis en zelfs een tijger. Arme Ellie, nu heeft ze helemaal geen ruimte meer! Maar daar weet ze wel wat op. Die lange slurf heeft ze natuurlijk niet voor niks...

Interactief prentenboek
De interactieve opzet van dit kleurrijke prentenboek maakt het een feest om voor te lezen. De lezer wordt aangemoedigd het boek te kantelen en te schudden, waardoor het badwater (dat glanzend voelbaar en zichtbaar is op de pagina's) alle kanten op golft. En natuurlijk mag de lezer hard meeroepen: 'EN NU MIJN BAD UIT!'

Britta Teckentrup
Dit boek werd gemaakt door de veelbekroonde Duitse illustratrice Britta Teckentrup, die al veel prentenboeken op haar naam heeft staan. In 2015 werd haar boek 'Snel naar huis, kleine muis' gekozen tot een van de 10 mooiste prentenboeken van het jaar (de Prentenboek TopTien).

Reviews & recensies

Één keer lezen is niet genoeg. Nog een keer, nog een keer!

Ellie de Olifant gaat graag in bad. Maar zij is niet de enige. Ineens ligt krokodil er ook bij. Dan volgt de flamingo, dan de tijger en ook nog de kleine kleine muis... IIIEEEEHH! Het bad raakt veel te vol. Ga mijn bad uit!, roept Olifant. Maar de dieren luisteren niet. Kun jij Olifant helpen? Door het boek heen en weer te schudden maak je golven in het water en help je Olifant. De glimmende golven zien er bijna écht uit als water en ze gaan van links naar rechts. Dit vinden kinderen vast heel leuk om te doen: het boek op en neer schudden! Een interactief prentenboek voor peuters en kleuters met grappige en grote illustraties. Één keer lezen is niet genoeg. Nog een keer, nog een keer!

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Britta Teckentrup
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)J.H. Gever
ISBN9789025760670
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
Afmetingen277 x 240 x 12 mm.
Gewicht422 gr.

Recent bekeken producten