Elfen 1 - De Elfen

Bernhard Hennen • Paperback eci.nl lezers

€12,50

€7,50

Je bespaart 40%

OP = OP

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

Elfen 1 - De Elfen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

BERNHARD HENNEN
DE ELFEN
Bernhard Hennen verwierf wereldwijd naam en faam met zijn romans over het geheimzinnige elfenvolk. Van zijn succesvolle heldenverhalen werden alleen al in Nederland en België meer dan 125.000 exemplaren verkocht. Niet in de laatste plaats vanwege de innemende Farodin en Nuramon, de twee dappere elfen, die minstens zo gedenkwaardig zijn als Tolkiens Elrond en Legolas.
DE ELFEN

Onder het elfenvolk, dat in afzondering leeft, ontstaat grote onrust als bekend wordt dat een van hun demonische aartsvijanden opnieuw van zich doet spreken. De elfen Farodin en Nuramon worden door hun broeders en zusters aangewezen om op onderzoek uit te gaan. Via de elfenportalen reizen ze af naar de mensenwereld, maar hun zoektocht is nog niet begonnen of onverwachte vijanden én bondgenoten dienen zich aan.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek fantasy

Een mysterieus verhaal over een mysterieus volk

Een elfenras is nog nooit zo mooi neergezet als in De elfen van Bernard Hennen. De geschiedenis, kleding en spraak van de elfen wordt met grote zorg behandeld, en dat maakt De elfen tot een juweeltje. Een pluim voor Bernard Hennen! Het verhaal draait om de relatie tussen verschillende werelden. Als de mensenkrijger Mandred per ongeluk in de elfenwereld belandt, ontvouwt zich een spannend avontuur. Samen met de elfen Farodin en Nuramon bestrijdt Mandred demonen die aan het elfenvolk al eerder zijn verschenen. Hennen schrijft groots en bouwt zijn prachtige wereld systematisch op. Zijn liefde voor zijn eigen universum vind je in elk woord en elk personage. De elfen maakte grote indruk op mij – een magisch boek!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over elfen
  • fantasy over queestes

Details:

Auteur(s)Bernhard Hennen
UitgeverijLuitingh Fantasy
Vertaler(s)Olga Groenewoud
ISBN9789024564057
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's672
Verschijningsdatum
SerieDe Elfen
Afmetingen211 x 136 x 45 mm.
Gewicht600 gr.  

Recent bekeken producten