Ekhö 1 - De spiegelwereld New York

Alessandro Barbucci, Nolwenn Lebreton, Scotch Arleston • Paperback

€ 8,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Ekhö 1 - De spiegelwereld New York is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op weg naar New York wordt de beeldschone Fourmille aan boord van het vliegtuig aangesproken door een eekhoorn (!) die er sterk op aandringt dat zij de erfenis accepteert van haar tante Odelalie... die twintig jaar geleden is overleden. Nauwelijks is ze van haar verbazing bekomen of het toestel wordt door de bliksem getroffen. Fourmille verliest het bewustzijn. Als ze weer bijkomt vliegt ze weer - maar nu aan de buik van een draak - boven New York, maar wel een New York dat regelrecht afkomstig lijkt uit een fantasy-game.

Eenmaal weer met vaste grond onder de voeten wordt Fourmille duidelijk dat een vreemd ras, de Preshaunen, het voor het zeggen heeft in deze parallelwereld... de spiegelwereld Ekhö! En dat roept niet alleen de nodige vragen op, dat vraagt om actie...

Christophe Arleston, onder meer de bedenker van Lanfeust van Troy en Trollen van Troy, is een van de succesvolste stripmakers van zijn generatie. Tekentalent Alessandro Barbucci maakte eerder naam met het sfeervolle SkyDoll.

Details:

Auteur(s)Alessandro Barbucci, Nolwenn Lebreton, Scotch Arleston
UitgeverijDon Lawrence Collection
ISBN9789024562985
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's52
Verschijningsdatum
SerieEkhö de Spiegelwereld
Afmetingen289 x 219 x 5 mm.
Gewicht259 gr.

Recent bekeken producten