Een volmaakte vendetta (midprice 2013)

R J Ellory • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Een volmaakte vendetta (midprice 2013) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Wanneer Catherine Ducane in de thriller Een volmaakte vendetta van R.J. Ellory verdwijnt in New Orleans duikt de lokale politie er meteen bovenop; het gaat namelijk om de dochter van de gouverneur van Louisiana. Maar algauw neemt de zaak een bizarre wending. Nadat het gruwelijk toegetakelde lijk van Catherines lijfwacht wordt aangetroffen in de kofferbak van een oldsmobile, neemt de ontvoerder contact op met de politie. Hij vraagt niet om losgeld, maar eist een gesprek met Ray Hartmann, een functionaris van een in Washington gevestigd team dat onderzoek doet naar georganiseerde misdaad.

Hartmann reist af naar het diepe zuiden, terwijl hij zich afvraagt waarom de mysterieuze ontvoerder, een oude Cubaan met de naam Ernesto Perez, juist hém heeft uitgekozen als toehoorder voor zijn levensverhaal. Pas wanneer hij zich realiseert dat Perez een van de meest gevreesde huurmoordenaars is die sinds de jaren vijftig voor de maffia hebben gewerkt, begint hem iets te dagen. Maar tegen de tijd dat de stukjes van de puzzel op hun plaats beginnen te vallen, is het al te laat.

Een volmaakte vendetta is zowel een adembenemende literaire vertelling over het leven van een van de kopstukken van de Italiaanse maffia - een verhaal dat vijf decennia omspant en de lezer van Cuba naar Las Vegas en van New Orleans naar Chicago voert - als een krachtige thriller over woede, vergelding, passie en verlies.

Details:

Auteur(s)R J Ellory
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Ineke van den Elskamp
ISBN9789026133626
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's544
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 130 x 45 mm.
Gewicht606 gr.

Recent bekeken producten