Een perfecte picknick

Ciara Flood • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,39

Overal elders € 12,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een perfecte picknick is een warm prentenboek vol humor van Ciara Flood, bekend van Buurman Brombeer. Eekhoorn en Mol besluiten samen te gaan picknicken. Eekhoorn wil dat het een perfecte picknick wordt, Mol past zich goedmoedig aan. Toch gaat er iets mis: als Eekhoorn eindelijk de allerperfectste picknickplaats heeft gevonden, blijkt dat ze alle meegebrachte lekkernijen onderweg verloren zijn. Eekhoorn is ten einde raad. Gelukkig hebben Mol en Eekhoorn niet alleen elkaar, maar nog veel meer lieve vrienden!

Een perfecte picknick is vertaald door kinderboekenschrijver Tjibbe Veldkamp. Dit prentenboek over twee beste vrienden is voor alle leeftijden!

Reviews & recensies

Een heerlijk verhaal over erg verschillende vrienden en een perfecte picknick die lijkt te mislukken! Mijn kids en ik hebben hier écht van genoten.

Eekhoorn en Mol zijn beste vrienden. Ze wonen naast elkaar, Mol in zijn hol onder de grond en Eekhoorn in zijn grote eik. Ze zijn totaal verschillende karakters, maar doen alles samen en hebben daar veel plezier in. Ze bakken samen taarten, maken samen fietstochten en vinden het heerlijk om samen te schilderen. Op dag besluiten ze te gaan picknicken. Het moet de allerperfectste picknick ooit worden, vindt Eekhoorn. Ze maken een heerlijke taart, broodjes en thee. Verder is de picknicktas gevuld met appels, crackers, een kleedje en vorken en lepels. Bij een perfecte picknick hoort een perfecte plek, dus Eekhoorn klapt de kaart open en gaat met een vlotte pas op zoek. Mol loopt met de zware picknicktas op de rug achter Eekhoorn aan. Wat is een perfecte plek? De weide is te zonnig, het strand te zanderig en de rivier natuurlijk veel te nat! En onderweg verliest Mol alle lekkernijen uit de rugzak... O jee dit wordt de meest mislukte picknick ooit!!! O wacht! Of toch niet? Ineens komt daar een aangename verrassing om de hoek kijken... Een heerlijk verhaal over erg verschillende vrienden en een perfecte picknick die lijkt te mislukken! Mijn kids en ik hebben hier écht van genoten. De illustraties zijn waanzinnig mooi. Warm, beeldend en mét humor. Een perfect prentenboek.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Ciara Flood
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Tjibbe Veldkamp
ISBN9789026140297
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's40
Verschijningsdatum
Afmetingen282 x 225 x 12 mm.
Gewicht476 gr.

Recent bekeken producten