Een nieuwe aarde

Eckhart Tolle • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Een nieuwe aarde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De huidige staat van de mensheid is erbarmelijk en zelfs gevaarlijk ongezond. Eckhart Tolle windt er geen doekjes om in 'Een nieuwe aarde'. Ego-denken is de grote boosdoener. Het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft de wereld gebracht waar hij nu is. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we collectief de sprong durven wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan kunnen we transformeren naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. In 'Een nieuwe aarde' biedt hij daarvoor de oplossing aan, gebaseerd op de inzichten uit zijn spraakmakende wereldbestseller 'De kracht van het Nu'.
'Een nieuwe aarde' is de blauwdruk voor een nieuwe samenleving, gebaseerd op spirituele waarden. Wat kunnen we zelf doen om de verandering teweeg te brengen? Aan welke tekenen kunnen we het nieuwe opkomende bewustzijn herkennen? Op deze en andere essentiële vragen geeft Eckhart Tolle heldere antwoorden. Het belangrijkste is misschien wel dat we al lezende de bewustzijnsverandering ervaren die in ons plaatsvindt

Reviews & recensies

Een klassieker bij de spirituele auteurs.

‘Een Nieuwe Aarde deed’ tien jaar geleden, toen het voor het eerst uitkwam, heel wat stof opwaaien. Het is in 44 talen vertaald en samen met Oprah Winfrey deed Tolle een webinar dat 35 miljoen keer bekeken werd. Je zou denken: daar moet de wereld toch een beetje beter van geworden zijn. Maar nee, Tolle vindt dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Hij legt uit dat wij veel te veel bezig zijn met ons ego. In het boek vertelt hij dat wij allemaal een pijnlichaam hebben, dat af en toe gevoed moet worden met agressie en ontevredenheid. Maar als we dat pijnlichaam leren herkennen, kunnen we ook leren er mee om te gaan. Een klassieker bij de spirituele auteurs.

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Details:

Auteur(s)Eckhart Tolle
UitgeverijAnkhhermes, Uitgeverij
Vertaler(s)Peter Roelofsen
ISBN9789020210248
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Afmetingen203 x 158 x 22 mm.
Gewicht374 gr.

Recent bekeken producten