Een grootse mislukking

Rutger Lemm • Paperback

€ 18,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Een grootse mislukking is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het leven van Rutger Lemm gaan voortdurend dingen mis. Als kind stoot hij regelmatig zijn melkbeker om, tot grote irritatie van zijn vader. Hij maakt een soloreis naar Iran, maar keert voortijdig terug. En lange tijd lukt het hem niet om tijdens de seks een hoogtepunt te bereiken. Telkens komt de werkelijkheid niet overeen met zijn fantasie en stelt hij zichzelf onvermijdelijk teleur. Door een burn-out realiseert Rutger zich dat iedereen doet alsof, dat het perfecte geluk op Facebook en Instagram, in de sportschool en bij De Wereld Draait Door een spel is waar hij niet langer aan mee wil doen: schoonheid schuilt juist in de imperfectie. In dit boek is Rutger Lemm genadeloos voor de wereld om hem heen, maar vooral voor zichzelf. Aan de hand van anekdotes, reisverhalen, de geschiedenis, stand-up comedy, Nietzsche, Woody Allen en Girls vertelt hij het verhaal van zijn moeizame volwassenwording in een steeds gecompliceerdere wereld.

Dit boek in de pers

Leuke essays over het leven van nu.  
NRC Next  

Lemm maakt je blij met zijn debuut.  
Dagblad De Limburger  

De verhalen zijn geslaagd te noemen en uitermate leesbaar. De generatie geboren in de jaren tachtig en negentig zal er zich moeiteloos in herkennen. Een veelbelovend debuut van een nog jonge auteur.  
Biblion  

Aanstekelijk geschreven boek. Het dwingt je bij jezelf te rade te gaan en lokt beurtelings een lach en plaatsvervangende schaamte op.  
CUTTINGEDGE  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • diepgaande verhalen over serieuze onderwerpen
  • persoonlijke verhalen

Details:

Auteur(s)Rutger Lemm
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023489429
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 125 x 24 mm.
Gewicht327 gr.  

Recent bekeken producten