Een goede vriend

Bart Koubaa • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,19

Overal elders € 18,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Een goede vriend is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een man die de laatste hand legt aan een vertaling van Ali Baba en de veertig rovers brengt de zomer door in een Portugees appartement aan zee. Zijn gestorven vriend, van wie hij een ingelijst zelfportret heeft meegenomen, blijft hem plagen en uitdagen en vergezelt hem de gehele zomer.
Wanneer zijn onze overleden geliefden er echt niet meer? En blijven ze bij ons als we niet ophouden tegen ze te praten en ze niet uit het oog verliezen? In Een goede vriend gaat Bart Koubaa op zoek naar een antwoord en ontdekt hij net als Ali Baba bij toeval een schatkamer.

Dit boek in de pers

Dat registrerende schrijven geeft de roman in het begin iets wezenloos. Het is alsof je een toegewijd, maar niet erg begeesterd reisverslag leest. Maar dit alles heeft een doel, en voor wie geduldig leest, opent zich een schatkamer.  
NRC  

Een goede vriend is een uitdagende roman over een constant vervormende werkelijkheid. Koubaa's vele toeristische tips krijg je er gratis bij.  
De Volkskrant  

Als in een meditatieoefening moet je alle streven naar sensatie en voortgang loslaten om tot de kern die Koubaa voor je neus legt, door te dringen.. Voor wie van graven houdt, valt hier zeker iets moois op te delven, maar Koubaa vraagt wat doorzettingsvermogen van zijn lezers.  
De Standaard  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over het verlies van een vriend
  • romans

Details:

Auteur(s)Bart Koubaa
UitgeverijQuerido
ISBN9789021403434
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 125 x 22 mm.
Gewicht299 gr.  

Recent bekeken producten