Een foutje in mijn hoofd

Simonne van Gennip • Paperback eci.nl lezers

€ 17,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Een foutje in mijn hoofd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Simonne is zeven maanden zwanger wanneer ze getroffen wordt door een hersenbloeding. Van een gedreven journaliste die midden in het leven staat, verandert ze plotseling in een patiënte die niets meer kan en weer moet leren praten, schrijven, eten en lopen. Gevangen in haar eigen, onwillige lichaam moet ze bovendien de zorg dragen voor haar baby. Worstelend met vragen over de toekomst, haar man, stiefdochters en vrienden leert ze opnieuw zelfstandig in het leven te staan. Een foutje in mijn hoofd is het persoonlijke verhaal van een moedige vrouw dat velen zal raken en hoop kan geven.

Dit boek in de pers

Het boek is soms ontluisterend: kennissen die afhaken, zorgmedewerkers die weinig begrip tonen en het besef dat je niet meer dezelfde bent. Maar er spreekt vooral hoop uit Een foutje in mijn hoofd.  
Algemeen Dagblad  

Dapper relaas van een hersenbloeding. Zonder zelfbeklag of sentimentaliteit weet zij voelbaar te maken hoe verloren en onzeker iemand zich na een hersenbloeding voelt.  
NOORDHOLLANDS DAGBLAD  


Reviews & recensies

Een hersenbloeding als je 7 maanden zwanger bent – een waargebeurd verhaal!

Een foutje in mijn hoofd is het autobiografische relaas van Simonne, die uit het niets een hersenbloeding kreeg. Van een gedreven journaliste die midden in het leven staat, veranderde ze in een vrouw die opnieuw moest leren praten, lezen, schrijven en bewegen – haar hele leven was opeens anders. Volledig van anderen afhankelijk beschrijft zij haar leven, haar worsteling met vragen over de toekomst. Het verhaal raakte mij diep, maar is zo levensecht beschreven dat ik het boek niet weg kon leggen. Stap voor stap leert Simonne weer zelfstandig worden en omgaan met haan man, stiefdochters en baby. De dappere Simonne schrijft met dit boek een moeilijke periode van haar af, op leesbare, leerzame en prachtige manier. Wat een boek!

Bekijk alle reviews van Loretta Schrijver 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke verhalen over zwangerschap
  • toegankelijke boeken over het echte leven

Details:

Auteur(s)Simonne van Gennip
UitgeverijCargo
ISBN9789023489238
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 136 x 18 mm.
Gewicht290 gr.  

Recent bekeken producten