Een bijzonder jaar

Lori Nelson Spielman • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€14,00

Overal elders € 17,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Een bijzonder jaar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als haar moeder te jong overlijdt, is Brett Bohlinger kapot van het verlies. En dan krijgt ze ook nog te horen dat ze haar erfenis niet krijgt. Wel heeft haar moeder een brief aan haar dochter achtergelaten, met daarin een lijstje met levensdoelen die Brett als tiener voor zichzelf opstelde. Als zij deze doelen binnen een jaar bereikt, zal Brett alsnog haar erfdeel ontvangen.

Maar Brett is niet meer het meisje dat ze vroeger was. Haar moeder moet toch hebben geweten dat de ambities van een tiener niet passen in het leven van een volwassen vrouw? Als Brett op zoek gaat naar haar lang vervlogen dromen, wordt echter al snel duidelijk dat de mooiste dingen soms gebeuren op de meest onverwachte momenten…

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Inspirerend verhaal over hoe je leven een onverwachte wending kan nemen. Goed geschreven, leest lekker weg.

Nadat Brett’s moeder veel te vroeg is overleden, breekt er een spannende tijd aan voor Brett. In tegenstelling tot haar verwachting erft ze niet haar moeders cosmeticabedrijf, maar krijgt ze een brief van haar overleden moeder. Daarin herinnert ze Brett aan een lijst met levensdoelen die ze zelf heeft opgesteld toen ze veertien jaar was. Als ze deze doelen binnen een jaar bereikt, dan erft ze alsnog! Mijn eerste reactie was net zoals die van Brett: ‘Ja, maar dat was toen ik veertien was. Inmiddels ben ik dertig jaar, dan wil ik toch iets heel anders?’ Maar goed, Brett gaat er toch mee aan de slag en gaandeweg deze ontdekkingstocht – want dat is het – doet ze veel onverwachte en mooie ervaringen op. En daarvan groeit ze! In dit boek staan verschillende levenslessen. Het leven heeft nog veel voor Brett in petto! Zeer de moeite waard.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over persoonlijke ontwikkeling
  • romans over het verlies van een moeder

Details:

Auteur(s)Lori Nelson Spielman
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Merel Leene
ISBN9789022574966
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen238 x 156 x 36 mm.
Gewicht698 gr.

Recent bekeken producten