Eddie Kei 1 - De schat van Gruizelkaak

Simon Cherry • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Eddie Kei 1 - De schat van Gruizelkaak is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De schat van Gruizelkaak is het eerste deel in de serie over Eddie Kei, geschreven door Simon Cherry. Dit supergrappige piratenavontuur voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar werd geïllustreerd door Andrea Kruis.

Eddie Kei zit te ontbijten in het krakkemikkige huisje van zijn oma, wanneer hij opeens een grote bons hoort. Die bons blijkt een piraat die in de badkuip is beland. En de piraat blijkt het begin van een geweldig avontuur.

Dat avontuur blijkt precies wat Eddie nodig heeft; zijn vakantie is niet bepaald om over naar huis te schrijven. Samen met de piraat, de bemanning en een pratende pinguïn gaat Eddie op zoek naar de schat van Gruizelkaak. Maar Barracuda Bill aast op dezelfde schat...

De schat van Gruizelkaak is prachtig vertaald door (stem)actrice Marjolein Algera.

Reviews & recensies

Kim-Lian van der Meij

onze specialist kind en jeugd

Uit het niets zit er een piraat in de badkuip, een geweldig avontuur vol spanning en gekke grappen.

De ouders van Eddie Kei hebben het veel te druk in de zomervakantie. Daarom brengt Eddie de zomervakantie door bij zijn oma. Oma woont in een krakkemikkig strandhuisje in de Vloedlijn Baai. “De frisse zeelucht zal goed voor je zijn en je zult er veel plezier hebben,” zeiden de ouders van Eddie. Maar al na vier nachtjes logeren, weet Eddie genoeg: deze zomervakantie is een mislukking. Oma is de hele dag verstrooit, de frisse zeelucht is inderdaad niet te vermijden (en komt door alle kieren en gaten in oma's huisje), en de buurtjongen noemt Eddie "Stadsefrats Snotkop" en gooit stokken of tomaten naar hem. Nou leuk hoor! Maar dan, als Eddie aan het ontbijt zit, hoort hij opeens een doffe bons. Uit het niets zit er een piraat in de badkuip, het begin van een geweldig avontuur. Samen met de piraat, de bemanning en een pratende pinguïn gaat Eddie op zoek naar de schat van Gruizelkaak. De rijkste piraat OOIT. De reis wordt bijzonder, grappig, maar ook gevaarlijk… Wat een heerlijk (voor)leesavontuur. Vol met fantasie, spanning en gekke grappen. En mooie en leuke zwart- wit illustraties. Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Simon Cherry
IllustratorAndrea Kruis
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Marjolein Algera
ISBN9789026139802
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's288
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
SerieEddie Kei
Afmetingen250 x 168 x 23 mm.
Gewicht683 gr.  

Recent bekeken producten