De Grisha 2 - Dreiging en Duisternis

Leigh Bardugo • Hardcover

€ 17,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De Grisha 2 - Dreiging en Duisternis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dreiging en Duisternis is het tweede deel van De Grisha-trilogie.

Duisternis vergaat nooit.

Opgejaagd door het Eerste en Tweede Leger en achtervolgd door nare herinneringen, probeert Alina samen met Mal een nieuw leven op te bouwen in een onbekend land. Ze moet haar identiteit als Lichtheerseres verborgen houden om niet gevonden te worden door haar tegenstander, de Duisterling.

Alina kan haar verleden en toekomst helaas niet lang blijven ontvluchten. Met behulp van een beruchte vrijbuiter, weet Alina veilig terug te keren naar Ravka. Ze is vastberaden om te vechten tegen de duistere krachten die zich in het land verzamelen. Maar terwijl haar magische krachten groeien, glijdt Alina verder en verder af in het gevaarlijke spel van de Duisterling -en verder weg van Mal.

Alina moet kiezen tussen haar land, haar macht en de liefde waarvan ze altijd dacht dat hij haar op het juiste pad zou houden.

'De Grisha-trilogie: verslavender kan niet!' - Jong in Almere

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek young adult

Eerst Schim & Schaduw, en nu Dreiging & Duisternis: Het verhaal van Alina gaat verder!

Het verhaal stormt vanaf het begin meteen al door als een losgeslagen trein! Alina is misschien wel ontsnapt aan de Duisterling, maar in Dreiging & Duisternis wordt meteen duidelijk dat hij niet van plan is haar lang te laten gaan. Alina wil een nieuw, rustig leven opbouwen met Mal, maar wordt vrijwel meteen opgejaagd door de Duisterling. Vluchten is haar enige optie – toch gaat alles mis. Oh, wat een spanning weer! Leigh Bardugo kan zo fantastisch personages schrijven! Ik leefde echt met Alina mee – zij is een sterke vrouw die koste wat het kost haar doel wil bereiken, maar diep van binnen toch langzaamaan begint te breken. Het enige minpuntje: Deel 3 is nog niet uit! En Dreiging & Schaduw eindigt nog met een cliffhanger ook! Nee!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Leigh Bardugo
UitgeverijBlossom Books
Vertaler(s)Merel Leene
ISBN9789020679762
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's432
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieDe Grisha
Afmetingen215 x 145 x 43 mm.
Gewicht640 gr.

Recent bekeken producten