Drakenkoningin

An Janssens • Paperback eci.nl lezers

€ 17,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Drakenkoningin is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Al zevenhonderd jaar lang wordt de mensenwereld met ijzeren vuist geregeerd door één persoon. Niemand is zijn leven zeker onder het tirannieke bewind van de koningin die met magie gedachten kan planten - zo kan ze iedereen laten denken of zien wat zíj wil. En dat met verschrikkelijke gevolgen voor haar slachtoffers.

Toch is er een gebeurtenis waarnaar elke bewoner van haar koninkrijk reikhalzend uitziet: de wedstrijd waarmee iedereen - jong of oud, arm of rijk - kans maakt zich de kroon toe te eigenen. Er zijn geen regels, slechts vijf proeven en één kans om het koninkrijk te winnen.

Niemand verwacht dat de koningin, die tenslotte elke keer haar tegenstanders genadeloos wist uit te schakelen, zal worden verslagen. Totdat Thala, haar dochter, zich opgeeft voor de wedstrijd...

An Janssens (1983) is in 2013 met Drakenkoningin de eerste winnares van de Luitingh Fantasy & MagicTales Schrijfwedstrijd.

Dit boek in de pers

Janssens heeft in haar debuut een ingenieuze wereld vol fantasy geschapen.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek fantasy

Een spannend familieverhaal in een stervende wereld

Dit bloedstollende debuut van An Janssens speelt zich af in een wereld waar magie bijna alles heeft vernietigd. Een klein bewoonbaar stukje land wordt bruut geregeerd door een ijzige drakenkoningin. Al zevenhonderd jaar wint zij de wedstrijd die ervoor zorgt dat zij haar wrede heerschappij kan voortzetten. Maar wanneer haar dochter zich ook inschrijft voor de wedstrijd kan het wel eens heel anders aflopen. Drakenkoningin is subliem geschreven en zuigt je in een fantastische en complete wereld. An Janssens heeft veel tijd besteed aan haar wereld en de personages, en dat voel je door het hele verhaal heen! Alles klopt. De hoofdpersoon, Thala, en haar drakencompagnons zijn rijkelijk beschreven en dwingt de lezer met hen mee te voelen. De Drakenkoningin is een absolute aanrader voor elke fantasyfan.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)An Janssens
UitgeverijLuitingh Fantasy
ISBN9789024562541
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's270
Verschijningsdatum
Afmetingen210 x 135 x 25 mm.
Gewicht378 gr.  

Recent bekeken producten