Drakenelfen 7 - De Oorlog der Werelden

Bernhard Hennen • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€18,39

Overal elders € 22,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Drakenelfen 7 - De Oorlog der Werelden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk. In het eerste deel, De Gevallen Koning, stapte Hennen duizend jaar terug in de tijd, terug naar het verre verleden van mens, dwerg en elf. De Oorlog der Werelden is het zevende deel in deze betoverende reeks.

Na de mislukte aanslag op de devanthars concluderen de hemelslangen dat het moment voor de beslissende strijd is aangebroken. In heel Alfenmark worden strijders onder de wapenen geroepen om de mensen van Nangog te verdrijven.

Voor het eerst in de geschiedenis staan trollen, dwergen, elfen, kobolds en alle andere volkeren van Alfenmark zij aan zij om tegen een gemeenschappelijke
vijand te vechten. Toch zijn de oude vijandschappen niet vergeten...

Ondertussen beraamt de Gouden Draak de val van de eerstgeschapene. Niemand minder dan Bidayn wordt daarvoor tegen haar zin als werktuig gebruikt.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek fantasy

Een prachtig vervolg op 'Hemelvuur'.

Het langverwachte zevende deel van 'Drakenelfen' van de razendpopulaire Duitse fantasy-auteur Bernhard Hennen is eindelijk uit. In Nederland en Vlaanderen wordt deze op handen gedragen schrijver ook steeds populairder, met inmiddels al meer dan 150.000 verkochte boeken! In de 'Oorlog der werelden' zijn alle volkeren verenigd en scharen ze zich als één tegenover de gezamenlijke vijand: de mensen moeten verdreven worden. Trollen, dwergen, kobolden en elfen vechten zij aan zij in Alfenmark. Dit gegeven betekent trouwens nog niet dat er geen onderlinge vijandelijkheden meer zijn... Een prachtig vervolg op het zesde deel van deze saga, 'Hemelvuur'. De boeken van Hennen zijn wereldwijd zeer geliefd en het aantal fans van deze grote cyclus over de verborgen geschiedenis van het Elfenvolk neemt met iedere titel weer toe.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over elfen
  • fantasy over strijd

Details:

Auteur(s)Bernhard Hennen
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Gerard van Buuren
ISBN9789024565016
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's528
Verschijningsdatum
SerieDrakenelfen
Afmetingen231 x 151 x 33 mm.
Gewicht574 gr.  

Recent bekeken producten