Double me double you, op weg naar de finale

Gonneke Huizing • Paperback

€ 11,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

En de twaalf punten gaan naar...Sanne en Myla.' Myla vliegt overeind en trekt haar tweelingzusje mee. Ze kunnen het nauwelijks geloven. 'We hebben gewonnen!' gilt Myla. 'Gewonnen!' De meiden springen overeind. Ze omhelzen elkaar en worden omhelsd door de andere finalisten. Het is één grote gillende, lachende en dansende bende op het podium. En dan zingt de tweeling voor de tweede keer die avond hun lied. Hun winnende lied!

De elfjarige Sanne en Myla hebben het juniorsongfestival gewonnen en zijn uitzinnig van vreugde. Over een kleine twee maanden mogen zij Nederland vertegenwoordigen op het internationale juniorsongfestival. Dat hadden ze niet kunnen dromen toen ze hun nummer instuurden. Wat ze ook niet hadden kunnen dromen, is het tumult dat in de weken daarna losbreekt en de heksenketel waarin ze terecht komen.

In "Double me, double you", een boek gebaseerd op de belevenissen van de winnaressen van het juniorsongfestival 2013, leef je mee met alle ups en downs van Sanne en Myla op weg naar de internationale finale.

Details:

Auteur(s)Gonneke Huizing
IllustratorSamantha Loman
UitgeverijHolland, Uitgeversmaatschappij
ISBN9789025113575
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's128
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 12 mm.
Gewicht190 gr.  

Recent bekeken producten