Doos (flapjesboek)

Min Flyte • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,76

Overal elders € 10,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Doos' is een bijzonder prentenboek dat er uit ziet als een... doos! Over spelen, creativiteit en je fantasie gebruiken. Wat zou jij doen met een lege kartonnen doos?

Spelen kun je met van alles
Vier kleuters krijgen elk een kartonnen doos. Wat zou erin zitten? Daar kom je als lezer achter als je een van de vele flapjes optilt. En dat wordt steeds spannender, want de dozen worden groter en groter. Als al het speelgoed uitgepakt is, blijkt dat je niet alleen met het speelgoed, maar juist ook met de dozen een hoop plezier kunt beleven. Een kasteel, een boot, een poppenkast: met een simpele kartonnen doos en wat fantasie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Verrassend boek met vele extra's
Een opvallend omslag met doorkijkje, mooie vormgeving met 10 flapjes om op te tillen en twee grote uitklappers achterin: de vele extra's maken dit een prentenboek waar peuters en kleuters lange tijd veel plezier aan zullen beleven!


Reviews & recensies

Wat een waanzinnig leuk en mooi prentenboek.

Wauw wauw wauw! Dit is echt een van de mooiste prentenboeken dat ik in tijden heb gezien. Van alleen al de kaft krijg je sterk het vermoeden dat 'Doos' een bijzonder boek is. En dat klopt! Thomas heeft een klein kartonnen doosje. Wat zou er in zitten? Een trommel! Joepie, leuk! Ella krijgt een iets grotere kartonnen doos, wat zou daar nou in zitten? Een fiets! Wauw! De dozen worden steeds groter en groter, met in elk een verrassing voor een kind. Door middel van flappen en uitklappagina's kan je kleuter zelf de pakketjes open maken, wat voelt als een echt kadootje uitpakken. Een beetje spannend, maar vooral heel leuk! Na het uitpakken zijn er een boel lege kartonnen dozen. Wat zou jij doen met een kartonnen doos? Een simpele vraag, maar een legio aan leuke antwoordmogelijkheden. En mocht je ze zelf niet kunnen bedenken... dan helpen tekstschrijver Min Flyte en illustratrice Rosalind Beardshaw je behoorlijk op weg. Van kastelen, poppenkasten, piratenschepen, dino-pakken tot raketten en treinen, niets is te gek! Op de laatste pagina vind je een knip-en vouw pagina om je eigen kartonnen doosje te maken in vrolijke kleuren. En over de kleuren en illustraties raak ik niet uitgesproken. Zo warm, zo mooi! Ik word er gewoon dolgelukkig van door er alleen al naar te kijken, laat staan om voor te lezen aan mijn kinderen. Wat een waanzinnig leuk en mooi prentenboek. Ik zit boordevol inspiratie en gooi geen kartonnen doos meer weg.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Min Flyte
IllustratorRosalind Beardshaw
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
ISBN9789025761325
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's20
LeeftijdsindicatieBaby's en peuters
Verschijningsdatum
Afmetingen258 x 255 x 17 mm.
Gewicht515 gr.  

Recent bekeken producten