Dominicus landengids Peru

Marja Kusters • Paperback

€ 22,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen
*eci.nl prijs € 18,36

Vanaf 04 maart 2017

Reserveer

Dominicus landengids Peru is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Peru is een land van extremen. Landschappen variëren van een woestijnachtige droogte tot uitgestrekte regenwouden en de hoge toppen van het Andesgebergte. Ook de bevolking is divers: die stamt deels af van de oude Incabeschaving en deels van de Spaanse veroveraars uit de zestiende eeuw. Peru heeft een woelige geschiedenis van dictaturen, indiaanse opstanden en linkse politieke experimenten.
In deze reisgids wordt het gehele land beschreven: de bekende steden Lima en Cusco, de wonderbaarlijke archeologische vondsten zoals Machu Picchu, de inheemse bevolking en haar tradities, en de prachtige woestijnlandschappen langs de kust, het onherbergzame hoogland en het uitgestrekte junglegebied
daarachter.
Bezoek de archeologische vindplaatsen Chan Chan bij Trujillo, ga kitesurfen in het uiterste noorden en trek door het junglegebied rond Pucallpa of Iquitos. Ontdek de mystiek van Peru.

Marja Kusters verbleef voor haar promotieonderzoek langere tijd in Peru en verkende daar de meest afgelegen oorden. Nu geeft ze les aan de faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht.

Details:

Auteur(s)Marja Kusters
IllustratorYde Bouma
UitgeverijDominicus
ISBN9789025763107
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's360
Verschijningsdatum
SerieDominicus landengids
Afmetingen211 x 138 x 20 mm.
Gewicht541 gr.  

Recent bekeken producten