Dominicus landengids : Kaapverdië

Guido Derksen • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Bestellen

Dominicus landengids : Kaapverdië is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De fraaie stranden van de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista en de imposante landschappen van eilanden als Santo Antão en Fogo bieden vele mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Alle negen bewoonde eilanden van de archipel zijn overzichtelijk, óók de twee grote steden van het land - hoofdstad Praia op het eiland Santiago en Mindelo op het eiland São Vicente.
De Kaapverdische cultuur is een aantrekkelijke mix van Afrikaanse en Europese invloeden, waarbij het voormalige koloniale moederland Portugal een duidelijk stempel drukt op het Europese deel. Kaapverdiërs maken de bezoeker graag
deelgenoot van hun levensgevoel, morabeza, dat zoveel betekent als 'gastvrij, open, ongedwongen en relaxed'. Voeg daarbij het warme klimaat, de blauwe oceaan en de levendige muziekscene, en het is niet verwonderlijk dat Nederlanders en Belgen er een heerlijke nieuwe zonbestemming bij hebben gekregen.

Guido Derksen studeerde sociale geografie en is werkzaam in de journalistiek. Voor Dominicus schreef hij ook de reisgidsen Aruba, Curaçao en Bonaire, Gambia & Senegal, Slovenië en Kroatië.

Details:

Auteur(s)Guido Derksen
IllustratorMichael Kooren
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
ISBN9789025761011
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
SerieDominicus landengids
Afmetingen210 x 136 x 10 mm.
Gewicht279 gr.  

Recent bekeken producten