Discipel voor het leven

Drs. M. van Campen • Hardcover

€ 7,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Laten we er maar niet omheen draaien: dit boekje is niet geschikt voor alle catechisanten.
Als de catechisatie alleen een verplicht nummer voor je is, als je niet echt gemotiveerd bent, of als je denkt dat het geloof je komt aanwaaien zul je je oordeel al snel klaar hebben: veel te serieus en supersaai. Als je echter meer wilt weten over het geloof, over wat het betekent om Jezus te volgen, over het leven als christen in deze wereld, over de geestelijke groei, over het lijden, over leven na de dood en nog veel meer dan kun je hier terecht.
Samen met andere leeftijdsgenoten die werkelijk geïnteresseerd zijn. Je zult merken dat de lessen twee sporen volgen. Enderzijds wordt een flink brok informatie geboeden. Het moet per slot van rekening wel ergens over gaan. Zonder kennis kan er van geloof en van groei nu eenmaal geen sprake zijn. In elke les komt de Bijbel daarom uitvoerig aan de orde. Maar aan de andere kant is er ook heel veel ruimte voor gesprek. Verschillende werkvormen willen de onderlinge discussie bevorderen.
Hoe belangrijk en actueel de verschillende thema's zijn, ontdek je vanzelf. Hopelijk worden het goede en gezegende avonden.
Misschien stimuleren ze je om volgend jaar de belijdeniscatechisatie te volgen. Wie weet!!

Details:

Auteur(s)Drs. M. van Campen
UitgeverijBoekencentrum
ISBN9789023930082
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's72
Verschijningsdatum
SerieReflector
Afmetingen240 x 170 x 7 mm.
Gewicht152 gr.

Recent bekeken producten