Dierenmutsjes

Rachel Henderson • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,76

Overal elders € 15,95

OP = OP

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is de nieuwste handwerktrend: een dierenmuts breien, haken of naaien. Met dit boek wordt het heel eenvoudig om een leeuw voor die brutale neef, een schattig muisje voor de pasgeboren baby van een vriendin, of een wijze uil voor jezelf te maken!

'Dierenmutsjes' beschrijft 25 'beestachtige' mutsen: van heel eenvoudige basismodellen inclusief een grondige stap-voor-stapuitleg voor de beginner tot een paar wat ingewikkelder patronen. Het boek is ingedeeld naar verschillende leeftijden (volwassenen, baby's en peuters, en oudere kinderen) en naar drie verschillende technieken (breien, haken of naaien).

Reviews & recensies

Do-it-yourself dierenmutsjes. Ontzettend schattig!

Ik zie het erg veel op straat tegenwoordig: dierenmutsjes! Niet alleen bij kinderen, maar ook bij vrouwen en mannen! Een populaire trend voor iedereen, dus wat mij betreft erg fijn om ze zelf te kunnen maken. In Dierenmutsjes staan wel 25 verschillende mutsjes (uilen, kikkers, schapen, en ga zo maar door) waarvan de uitleg uiterst helder is. Breien, haken en naaien komen allemaal aan bod, en de moeilijkheidsgraad wordt stapsgewijs opgevoerd, zodat Dierenmutsjes ook voor beginners geschikt is - het kan voor hen zelfs als leerboek fungeren. Bij elk mutsje staat duidelijk wat je nodig hebt, hoe je moet beginnen en een functionele werkbeschrijving. Het kan dus eigenlijk niet fout gaan! Een schattig, mooi vormgegeven boekje. Straks als het winter is loop ik in ieder geval in een zelfgebreide berenmuts!

Bekijk alle reviews van Peggy Weijergang 


Details:

Auteur(s)Rachel Henderson
ISBN9789023013846
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.  

Recent bekeken producten