Devil may care

S. Faulks • Paperback

Vanaf € 8,10

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De nieuwe James Bond wordt geschreven door de zeer gerespecteerde Britse auteur Sebastian Faulks, bekend van de succesroman Birdsong. Hij treedt in de voetsporen van dé James Bond-auteur Ian Fleming (1908–1964).

In 1953 verscheen Flemings eerste boek Casino Royale, het begin van een reeks van twaalf boeken over ’s werelds beroemdste spion 007 en filmsuccessen die de auteur zelf helaas niet meer heeft mogen meemaken. Het laatste Fleming-boek verscheen 42 jaar geleden onder de titel Octopussy and The Living Daylights.

‘Devil May Care ligt in de lijn van de Fleming-boeken, waarin het verhaal het allerbelangrijkste element is’, vertelt Sebastian Faulks. ‘In zijn huis op Jamaica schreef Ian Fleming elke de ochtend duizend woorden, daarna ging hij snorkelen, dronk hij een cocktail, verorberde hij zijn lunch op het terras en ging weer snorkelen. Vervolgens schreef hij ’s middags weer duizend woorden. Hierna was het tijd voor Martini’s en betoverende vrouwen. In mijn woning in Londen heb ik dezelfde routine gevolgd, afgezien van de cocktails, de lunch en het snorkelen.’

Details:

Auteur(s)S. Faulks
ISBN9789022994160
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten