De zomer van de vreemdeling

Mirjam van der Vegt • Paperback

€ 7,25

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jorien en Rogier zijn dringend toe aan vakantie. De capriolen van hun opgroeiende kinderen baren hun zorgen, ze hebben al heel lang geen tijd meer voor elkaar en moeten op hun werk ook nog alle zeilen bijzetten. Maar gelukkig is het nu zomervakantie: twee weken luieren op een camping aan het meer van Annecy. Eenmaal op de plek van bestemming laat de rust echter op zich wachten. Rogier verstopt zich achter zijn beeldscherm en Damian en Jenna worden opgepakt door de Franse politie.
De komst van een vreemdeling op hun veld legt een bom onder de relatie van Jorien en Rogier. Wie is die man die ervoor zorgt dat Jorien weer fluitend over de camping loopt? Waarom krijgt Rogier het gevoel dat zijn vrouw en kinderen hem steeds meer ontglippen?
'Een herkenbaar verhaal met een sterke plot vol actie en spanning.' - Arie Kok, hoofdredacteur EO Visie

Mirjam van der Vegt is schrijfster, spreker en trainer. Eerder verschenen van haar hand twee veelgeprezen romans ('Schaduwvlucht' en 'De laatste patiënt') en het stilteboekje 'Koester je hart'. De thema's aandacht en stilte komen terug in al haar werk, zo ook in deze zomernovelle.

Details:

Auteur(s)Mirjam van der Vegt
UitgeverijMozaiek
ISBN9789023994169
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
Afmetingen201 x 126 x 11 mm.
Gewicht122 gr.  

Recent bekeken producten