De Wereld van IJs en Vuur - Ridder van de Zeven Koninkrijken (Omnibus)

George R.R. Martin • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De Wereld van IJs en Vuur - Ridder van de Zeven Koninkrijken (Omnibus) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families uit Het Lied van IJs en Vuur, schiep George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Niet in de laatste plaats vanwege het immense succes van de HBO-televisieserie Game of Thrones, die is gebaseerd op Martins boeken.

De drie korte romans in deze verhalenbundel, De Hagenridder, De Eed van Trouw en De Onbekende Ridder, spelen zich ongeveer honderd jaar af voor het begin van Het Lied van IJs en Vuur.

In Ridder van de Zeven Koninkrijken worden de avonturen beschreven van Ser Duncan, oftewel 'Dunk', een zogeheten Hagenridder die zijn diensten aanbiedt aan iedereen die zijn prijs maar kan betalen. Hij wordt vergezeld door de dertienjarige Ei, die in werkelijkheid prins Aegon is en die met instemming van zijn vader op pad is om het 'gewone volk' te bestuderen.
Grootse toernooien, volkse toestanden, valse edelen en nobele plattelanders, romantiek en geweld, alles is van belang en draagt bij aan de sfeer in de bijzondere wereld van de Zeven Koninkrijken.

Deze uitgave bevat een introductie tot de wereld van Het Lied van IJs en Vuur en een leesproeve uit George R.R. Martins eerste roman in de reeks: Het Spel der Tronen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Meer verhalen van de fantastische schrijver van Game of Thrones

Dit is een bundel van drie korte romans vol gebeurtenissen die zich 100 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones afspelen. Hagenridder Duncan reist de Zeven Koninkrijken af met een hele bijzondere gast: Aegon Targaryen. Doordat wij de Zeven Koninkrijken door de ogen zien van de wereldvreemde Aegon, leren wij steeds meer over de wereld waar honderd jaar later zich de levens van de Starks en Lannisters zullen voltrekken. Het boek is fantastisch geschreven, precies zoals we van Martin gewend zijn. De wereld van het lied van ijs en vuur – ridder van de zeven koninkrijken zal er niet alleen voor zorgen dat je de Game of Thrones serie nooit meer hetzelfde zal bekijken of lezen, maar is ook op zichzelf een fantastisch geschreven meesterwerk.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over ridders
  • fantasy

Details:

Auteur(s)George R.R. Martin
UitgeverijLuitingh Fantasy
Vertaler(s)Renée Vink
ISBN9789024562930
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
SerieDe wereld van het lied van ijs en vuur
Afmetingen220 x 143 x 26 mm.
Gewicht429 gr.

Recent bekeken producten