De uitvinders

Walter Isaacson • Paperback

Vanaf € 12,07

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het grootse en inspirerende verhaal achter het digitale tijdperk

 

De computer en het internet zijn de belangrijkste uitvindingen van onze tijd, maar weinig mensen weten wie ze heeft uitgevonden. Dit is het verhaal van alle pioniers, hackers, ondernemers en genieën die verantwoordelijk zijn voor de digitale revolutie. Over hoe hun geest werkte, wat ze zo creatief maakt en waarom hun vermogen om samen te werken zo belangrijk is.

 

Walter Isaacson is bekend als auteur van talloze biografieën die alom worden geprezen. Hij schreef de biografie van Steve Jobs, Albert Einstein, Benjamin Franklin en Henry Kissinger. Na Steve Jobs, de superster van het digitale tijdperk, komt Isaacson nu met een eerbetoon aan alle pioniers van de computer en het internet. Isaacson is CEO van het Aspen Institute en voorheen chairman van CNN en hoofdredacteur van Time Magazine.


Reviews & recensies

De voorlopers van het digitale tijdperk

Steve Jobs en Bill Gates kennen we allemaal, niet alleen om hun commerciële successen, maar ook als pioniers van de computer, het internet en daarmee ook de digitale toekomst. Toch zijn er heel veel, vaak belangrijkere personen die worden vergeten. In De uitvinders zet Walter Isaacson hen eindelijk in het spotlicht. Alle ondernemers die in een jong genie iets bijzonders zagen, alle counterculturisten die door hun tegendraadse denken nieuwe ideeën schiepen - niet allemaal werden ze zo rijk en beroemd als Job en Gates. Toch waren ook zij essentieel voor de opkomst van de computer en het digitale tijdperk. Isaacson, algemeen directeur van het Aspen Institute, brengt met De uitvinders op toegankelijke wijze een geschiedkundig eerbetoon aan de helden van deze tijd.

Bekijk alle reviews van Frank Libeer 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de digitale wereld
  • verhalende non-fictie in stijl

Details:

Auteur(s)Walter Isaacson
ISBN9789000343072
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten