De sprookjesverteller - Sprookjes van Andersen

Tjong-Khing The • Hardcover

€ 17,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen
*eci.nl prijs € 14,36

Vanaf 04 maart 2017

Reserveer

De sprookjesverteller - Sprookjes van Andersen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ben je op zoek naar een mooi sprookjesboek? In dit boek van sprookjesverteller Thé Tjong-Khing staan 13 prachtige sprookjes van Hans Christian Andersen.

Thé Tjong-Khing: illustrator én verhalenverteller
Dat Thé Tjong-Khing een groot illustrator is weet inmiddels iedereen. Niet voor niets heeft hij naast de Max Velthuijs-prijs 2010 onder meer drie Gouden Penselen, een Zilveren Penseel en de Woutertje Pieterse Prijs gewonnen. Dat hij ook een meester is in het vertellen van verhalen was tot voor kort minder bekend.

De boeken van de Sprookjesverteller
In de boeken van de Sprookjesverteller heeft Thé Tjong-Khing de mooiste sprookjes verzameld en op een zodanige manier herschreven dat zelfs kleuters er van kunnen genieten. De prachtige voorleesboeken van zijn inmiddels een begrip - meer dan 65.000 exemplaren zijn er nu al over de toonbank gegaan.

Sprookjes van Andersen
Met 'Sprookjes van Andersen', waar maar liefst 13 bekende sprookjes van Hans Christian Andersen in staan, wordt weer een prachtdeel aan de reeks toegevoegd. Net als alle andere boeken van de Sprookjesverteller is het een rijk geïllustreerde, gebonden uitgave met leeslint: een klassiek sprookjesboek, om jarenlang te koesteren.

Details:

Auteur(s)Tjong-Khing The
UitgeverijGottmer
ISBN9789025766412
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's136
Verschijningsdatum
SerieDe sprookjesverteller
Afmetingen243 x 201 x 20 mm.
Gewicht775 gr.

Recent bekeken producten