De snijkamer

Jilliane Hoffman • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De snijkamer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De snijkamer' is opnieuw een ijzingwekkende thriller van Jilliane Hoffman, waarin voor de derde keer C.J. Townsend een rol speelt.

Het lichaam van een verdwenen studente wordt gevonden in een vuilcontainer. Een afschuwelijk einde voor een jonge vrouw, maar dat is nog niets vergeleken met de horror die zij heeft moeten doormaken in haar laatste uren: gedrogeerd en gemarteld voor het plezier van een online publiek van zieke sadisten.
Rechercheur Manny Alvarez en de jonge, ambitieuze assistent officier van justitie Daria DeBianchi moeten samenwerken om de zaak op te lossen. Hun onderzoek legt een nieuw patroon bloot tussen een verbijsterend aantal onopgeloste moorden en vermissingen door het hele land - en hun enige aanwijzing is de getuigenis van veroordeelde seriemoordenaar William Bantling. Hij is persoonlijk bekend met de gruwelijke praktijken van de organisatie achter deze misdaden. Bantlings informatie is te koop: hij wil zijn terdoodveroordeling ongedaan gemaakt zien. Maar voor Manny en Daria is dit pas het begin van de nachtmerrie, en wat betekent dit voor officier van justitie C.J. Townsend?

'De snijkamer' is een aanrader voor fans van Mo Hayder, Kathy Reichs en Karin Slaughter.

Reviews & recensies

Huiveringwekkend en gruwelijk spannende thriller!

Dit is de derde ijzingwekkende thriller van Jilliane Hoffman met een rol voor C.J. Townsend. Geen vervolg hoor, dus je kunt best in deze beginnen! Maar als je deze hebt gelezen, wil je de andere boeken ook verslinden. Gegarandeerd. In Miami wordt een vrouw lange tijd gruwelijk gemarteld en daarna vermoord. Er wordt een verdachte gearresteerd uit een vooraanstaand gezin. Aan procureur Daria DiBianchi en rechercheur Manny Alvarez de taak om het bewijs in deze zaak rond te krijgen. Als snel komen ze erachter dat er meer soortgelijke moorden zijn gepleegd. Ze hebben te maken met een sadistisch netwerk van mensen die via internet getuige zijn van moorden gepleegd door verschillende moordenaars. In ruil voor zijn vrijheid wil veroordeeld seriemoordenaar en psychopaat Will Banting Daria en Manny helpen aan informatie. Als Will tijdens een orkaan ontsnapt, begint de nachtmerrie pas echt en neemt het onderzoek een huiveringwekkende wending. Dit boek leest als een trein. Doordat het boek verschillende hoofdpersonen volgt (soms ook een slachtoffer), is het afwisselend en blijft het verhaal boeien. Kernvraag is: hoe ver ga je om een moordenaar te pakken. Laat je één seriemoordenaar vrij om een netwerk van moordenaars op te pakken? En wat als je persoonlijk betrokken raakt bij een zaak? Gruwelijk, verontrustend en ijzingwekkend spannend! Voor de liefhebbers van Karin Slaughter, Tess Gerritsen en Mo Hayder.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Jilliane Hoffman
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Willemien Werkman
ISBN9789026128844
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 35 mm.
Gewicht645 gr.

Recent bekeken producten