De oversteek

Paul Goeken • Paperback

Vanaf € 12,47

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Duizenden Afrikaanse bootvluchtelingen overspoelen dagelijks de Canarische Eilanden, Madeira, Lampedusa en Malta. Via Spanje trekt een deel van hen door naar Frankrijk, Duitsland, Nederland en Engeland. Wanneer overal de opvangcentra verstopt dreigen te raken, stellen de Europese regeringen een crisisteam samen. Namens Spanje wordt Alfonso Silva gevraagd zitting te nemen. Carmen Marrero, Silva’s rechterhand bij de elite-eenheid Nueve, krijgt intussen de opdracht de binnenlandse praktijk het hoofd te bieden. In het hele land nemen bendes bootvluchtelingen de onderwereld over. En het blijft niet bij Spanje.
Algauw blijkt dat de vluchtelingenstroom vanuit Afrika wordt aangestuurd. Het team van Nueve staat voor zijn moeilijkste opdracht tot nu toe: de strijd aanbinden met een onzichtbare vijand, die het Westen in een ijzeren greep houdt.

Paul Goeken (1962) emigreerde in 1999 met zijn vrouw en drie kinderen naar Gran Canaria, nadat hij zijn zwem- en duikschool had verkocht. Op het Spaanse eiland schreef hij zijn debuut Hammerhead, en de volgende vier delen in de serie rond Alfonso Silva en Carmen Marrero: Dodelijke stijging, Camouflage, De Orde en Spaanse furie.

Details:

Auteur(s)Paul Goeken
ISBN9789022993194
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten