De ongelooflijke avonturen van Merel Jansen

Will Mabbitt • Hardcover eci.nl lezers

€ 14,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De ongelooflijke avonturen van Merel Jansen is geweldig geschreven. De humor en de actie spatten van elke pagina en uit elke zin. Jong en oud zullen smullen van het bizarre avontuur dat Merel beleeft. En dit is nog maar boek één! Deel twee uit de serie verschijnt later in 2016.

Nadat Merel onbewust ´De Daad´ heeft verricht, wordt ze gekidnapt. De Daad (neuspeuteren en opeten) laat namelijk zien dat je een piraat in de dop bent.
Merel komt terecht in een wereld vol piraten en moet werken op De Woeste Made, een schip met de vreemdste bemanning ooit. De kapitein is een gemene wolf, die Mabel niet wil laten gaan. Pas als ze samen met de andere piraten de schat heeft gevonden, mag ze naar huis. De zoektocht naar de schat neemt Mabel mee naar de gekste plekken. En dit allemaal... in haar pyjama.

Reviews & recensies

Wat Merel allemaal beleeft is véél te spannend en angstaanjagend, maar zó ongelooflijk ... dat wíl je lezen!

De jonge Merel Jansen is een stoer meisje met blond krullend haar. Op een onbewaakt moment peutert zij in haar neus...vanaf dat moment wordt zij nauwlettend in de gaten gehouden door een boosaardige en griezelige Kapitein, genaamd Idryss Ebenezer Splijter. Met een aan zijn rechteroog vastzittende telescoop, kijkt hij door een vreemd gat in de dikke mist naar wat Merel Jansen met dit snotje op haar vinger gaat doen...! Opeten of afvegen? Is de daad al verricht?, vragen de bemanningsleden van Kapitein Ebenezer Splijter vol verwachting? En dan... Ze eet hem op!!! Ebenezer Splijter lacht zijn tanden bloot. Hij draait zich om naar Sinistere Suss (de loris, een van de vele fantasierijke figuren uit dit boek), 'pak je zak, vanavond ga je een kind zakken!' Merel wordt in het holst van de dag nacht ontvoerd en belandt op het piratenschip "De Woeste Made". Ze maakt daar kennis met de zeelieden, zoals Ouwe Zaagbeen (een zoutwaterkrokodil) en Willem Watering Weegbree (het welbespraakte vleesvarken) en Meneer Heiligbeen (de stille maar zéér sterke orang-oetan). Gedwongen door de piraten onderneemt ze een levensgevaarlijke speurtocht en gaat ze op zoek naar een mysterieuze schat. De onwaarschijnlijke avonturen van Merel Jansen zijn misschien wel véél te spannend en angstaanjagend voor jou?! Zo ja, leg dit boek dan onmiddellijk weg en wacht tot je iets ouder bent. Zo niet, smullen maarrrrr! ¿Een spannend en fantasierijk boek om samen met je kids onder de dekens te lezen.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Will Mabbitt
IllustratorRoss Collins
UitgeverijKluitman Alkmaar, Uitgeverij
Vertaler(s)Jan Hazevoet, Victoria Farkas
ISBN9789020674330
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's304
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen205 x 139 x 33 mm.
Gewicht464 gr.

Recent bekeken producten