De mooie voedselmachine

Giulia Enders • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 18 uur geleden.
Bestellen

De mooie voedselmachine is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs samenhangen met overgewicht, depressie, alzheimer en allergieën.

Giulia Enders heeft een vrolijk, open en informatief boek geschreven over de spijsvertering. Makkelijk te lezen, vol feiten, fabels, grapjes en de recentste wetenschappelijke inzichten. Haar doel is: iedereen meer kans geven op gezondheid.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek wetenschap

De charme van je darmen

‘Darm mit Charme’ luidt de Duitse titel en dat is wat ons betreft een geweldige omschrijving van dit inhoudelijke boek met uitstekende vertelklasse. De vertaling werd uiteindelijk niet de charme van je darmen, maar De mooie voedselmachine. Wat vooral mooi is: de gedrevenheid van de schrijfster, op elke bladzijde enthousiast aanwezig. Schrijfster Giulia Enders (1990) heeft haar studie geneeskunde bijna afgerond. In Duitsland is haar boek een hit: er zijn in een halfjaar meer dan 700.000 exemplaren van verkocht. Leuk detail: het boek is geïllustreerd door haar zus Jill. In oktober 2014 was Giulia te bewonderen bij Humberto Tan in zijn talkshow RTL Late Night. Zijn samenvatting is helemaal waar: 'Giulia Enders geeft een fenomenale masterclass "darmen". Boeiend vanaf de eerste zin! Intelligent, aantrekkelijk geschreven.' Enders is een auteurs met de gunfactor: de inhoud is niet alleen steengoed, de performance ook. En laat Giulia nu net die wetenschappelijk onderbouwde inhoud in begrijpelijke, mooie zinnen tot ons brengen. Gaaf boek, leuk om cadeau te geven ook.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de darmen
  • vrolijke boeken waar je iets van opsteekt

Details:

Auteur(s)Giulia Enders
IllustratorJill Engers
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789021017495
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 21 mm.
Gewicht338 gr.  

Recent bekeken producten