De mijne is de beste Hét stoofvleesboek

Carl Surmont, Filip Jans, Luc de Raedemaeker, Melanie de Vrieze • Hardcover

€ 24,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.
Bestellen
*eci.nl prijs € 19,99

Vanaf 09 februari 2017

Reserveer
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

To stew or not to stew, that's the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk familiefeest staat het - hopelijk vaker dan soms - op het menu. Van de Gentse stoverij van Louis Paul Boon tot de Nationale stoofvlees-frietdag van Jeroen Meus, dat stoofvlees een Belgische klassieker is mogen we gerust zeggen. Op het eerste gezicht lijkt stoofvlees een simpel gerecht, maar over de ingrediënten en de bereiding worden van oudsher heel wat boompjes opgezet. Met rundvlees en mosterd... maar zonder bier? Met rundvlees, mosterd, bruin bier... en varkensniertjes? Het eindresultaat verraadt de hand van de meester. Heden ten dage heeft iedereen zijn eigen dirty little secret, zijn geheime recept. In 'De mijne is de beste - Hét stoofvleesboek' verzamelden Filip, Carl en Luc twintig recepten voor stoofvlees. Van oerklassiek en oer-Vlaams tot postmodernistisch en exotisch.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Carl Surmont, Filip Jans, Luc de Raedemaeker, Melanie de Vrieze
UitgeverijManteau
ISBN9789022333044
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen239 x 170 x 23 mm.
Gewicht705 gr.  

Recent bekeken producten