De love code

Alex Loyd • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€14,39

Overal elders € 17,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De love code is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wil jij ook een succesvol leven leiden? Wil je rijkdom, een goede gezondheid, een mooie carrière en/of een gelukkige relatie? Positief denken en wilskracht zijn niet genoeg.
Maar wat dan wel?
Alex Loyd heeft het antwoord gevonden. De diepere oorzaak van elk probleem is stress - dat is wetenschappelijk bewezen. En het enige wat echt helpt tegen stress is liefde. Met de stap-voor-stap-methode van Alex Loyd kun je in 40 dagen leren om in liefde te leven. En dan volgt al het andere vanzelf. Veel succes met De Love Code!

Alex Loyd studeerde psychologie en natuurgeneeskunde. Hij schreef de internationale bestseller De Healing Code. Toen hij na veertig jaar weer contact had met zijn broer, veranderde zijn leven compleet en dat leidde tot het schrijven van een nieuw boek, dat alle adviesboeken overstijgt: De Love Code.

Dit boek in de pers

Een werkboek waar je werkelijk de tijd voor moet nemen wil je het kunnen toepassen en integreren in je leven. Helder geschreven met veel herhaling en typisch Amerikaanse voorbeelden. De Love Code, de nieuwe weg naar succes, het is de moeite van het proberen waard!  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Catherine Keyl

onze specialist body en mind

Ban stress uit je leven. Een nieuwe weg naar succes

Stress is voor ons lichaam desastreus. Het maakt je ziek, dom en het maakt dat je faalt. Het enige dat werkelijk tegen stress helpt, is liefde, zegt schrijver Alex Loyd. Je moet dus je energiepatronen veranderen. Dit boek vertelt hoe. Kies niet voor het pad van duisternis en angst, maar voor het pad van liefde en licht. Dat betekent dat je jezelf moet de- en herprogrammeren. Dat is natuurlijk niet eenvoudig, maar dit boek vertelt helder hoe je dit kunt bereiken. Een nieuwe weg naar succes, volgens de auteur.

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over de liefde
  • persoonlijke spiritualiteit

Details:

Auteur(s)Alex Loyd
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Frans van Delft
ISBN9789024565948
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 139 x 27 mm.
Gewicht398 gr.

Recent bekeken producten