De lekker lange agent

Tjibbe Veldkamp • Hardcover

€ 13,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen
*eci.nl prijs € 11,16

Vanaf 04 maart 2017

Reserveer
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De lekker lange agent' is een grappig prentenboek van Zilveren Griffel-winnaar Tjibbe Veldkamp. De mooie retro-illustraties werden gemaakt door de Zweedse Gustav Dejert.

Jan, Jaap en Janet
Op een dag stapte Jan het politiebureau binnen. Hij wil graag agent worden, maar de hoofdagent vindt hem te klein. Dat laat jan niet op zich zitten! Hij bundelt zijn krachten met Jaap en Janet, die ook te klein bevonden zijn, en samen zorgen ze ervoor dat ze én lang genoeg zijn én de beste agenten worden die de commissaris ooit gezien heeft.

Tjibbe Veldkamp & Gustav Dejert
Door de perfecte match tussen Tjibbe Veldkamps rake tekst en Gustav Dejerts actiebeelden is dit hét ideale prentenboek voor stoere jongens en meiden. In 2016 won Tjibbe Veldkamp een Zilveren Griffel voor zijn prentenboek 'Kom uit die kraan!'. Dit boek werd ook geselecteerd voor de Prentenboek TopTien van 2017.

Reviews & recensies

Kim-Lian van der Meij

onze specialist kind en jeugd

Wie niet lang is, moet slim zijn! Lees maar in de super gave prentenboek.

Op een dag stapt Jan het politiebureau binnen. Hij wil graag agent worden. De hoofdagent meet hem en zegt: ‘Nee, je mag geen agent worden, je bent te klein.’ Jan vindt dat erg jammer. Dan komt hij Janet tegen. Zij wil ook agent worden, maar ze is ook te klein. Samen bedenken ze een slim plan om tóch een lekker lange agent te zijn. Het plan werkt! Ze regelen het verkeer, redden poesjes uit bomen en ze vangen drie diefjes die gezocht worden. Hoe ze dat voor elkaar krijgen? Lees het lekker snel zelf! In dit hele leuke prentenboek ‘De lekker lange agent’. Mét gave illustraties. Wie niet lang is, moet slim zijn! Veel leesplezier.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Tjibbe Veldkamp
IllustratorGustav Dejert
UitgeverijGottmer
ISBN9789025765521
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
Afmetingen266 x 255 x 10 mm.
Gewicht421 gr.

Recent bekeken producten