De labyrintrenner 2 - Schroeiproeven

James Dashner • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De labyrintrenner 2 - Schroeiproeven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een weg vinden uit het labyrint had de oplossing moeten zjin. Maar WICKED is nog niet klaar. De tweede fase is pas net begonnen: de Schroei.

Thomas, Teresa en de andere overlevenden van het labyrint hebben twee weken om de Schroei, het meest verbrande deel van de wereld, over te steken. Vriendschappen worden op de proef gesteld. Er is geen hulp. Voor wie het niet haalt, wacht onherroepelijk de dood.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek young adult

Het gruwelijk spannende vervolg op De Labyrintrenner

Een weg vinden uit het labyrint had de oplossing moeten zijn. Maar Wicked is nog niet klaar. De tweede fase is nog maar net begonnen: de Schroei. Thomas, Teresa en de andere overlevenden van het labyrint hebben twee weken de tijd om de Schroei, het meest verbrande deel van de wereld, over te steken. En Wicked heeft het hun zo moeilijk mogelijk gemaakt. Vriendschappen worden op de proef gesteld. Er is geen hulp. En voor wie het niet haalt, wacht onherroepelijk de dood. Als je het eerste deel van de Labyrintrenner uit hebt (véél te snel natuurlijk!) kan je bijna níet wachten om het vervolg in handen te krijgen. Want dit gruwelijk spannende verhaal van leven of dood was nog niet ten einde natuurlijk. Lees nú hoe het met Thomas en de anderen van de groep in dit geniale 'puzzel'-avontuur verder gaat. Dreigend en onheilspellend… schrijver Dashner heeft het allemaal weer meesterlijk bedacht. Ik durf te wedden dat je dit tweede deel nóg sneller uit hebt! “Het verhaal is slim opgebouwd. En het stelt vragen. Echte vragen.” - NRC.Next.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)James Dashner
UitgeverijUitgeverij Q
Vertaler(s)Rogier van Kappel
ISBN9789021401461
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieDe Labyrintrenner
Afmetingen215 x 135 x 32 mm.
Gewicht499 gr.

Recent bekeken producten