De kracht van het NU

Eckhart Tolle • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

De kracht van het NU is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De kracht van het Nu' is hét spirituele boek van het afgelopen decennium. Het beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen! Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het Nu. Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf.
De rake uitspraken van Eckhart Tolle weten een wereldwijd publiek te boeien. 'De kracht van het Nu' heeft vele mensen, van jong tot oud, vertrouwder gemaakt met spiritualiteit en biedt praktische handvatten om het Nu direct te ervaren.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een zeer nuttig boek waarin Tolle je meeneemt naar de tijdloze toestand van intens bewuste aanwezigheid in het nu

Een klassieker. Het is geen gemakkelijk boek. Het vraagt een open geest én zoals Tolle zelf heeft meegemaakt, een persoonlijke aanleiding om te zoeken naar de kracht van het nu. Het boek laat zien hoe geconditioneerd we zijn. Ik denk dus ik besta (Descartes) is hier een voorbeeld van. Het boek maakt je eerst bewust, brengt je dan naar een metaniveau (over je eigen denken) met als overtreffende trap de bevrijdende boodschap dat je ook niet kunt denken. Om mee te gaan met Tolle moet je het soms wegleggen. Het boek laat je nadenken over de kracht van het nu maar ook over omgang met het verleden (je identiteit) en de toekomst (je vervulling). Het is juist de wisselwerking tussen lezen en je eigen reflectie in voelen en zijn, dat je verder brengt. Een heel nuttig boek. Tolle probeert je mee te nemen naar een tijdloze toestand van intens bewuste aanwezigheid in het nu. Dan ga je naar de tijdloze toestand van een kind die we onderweg naar volwassenheid zijn kwijtgeraakt. Moeilijk om dat vast te houden tijdens en na het lezen maar het boek is zeker de moeite waard!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over mindfulness
  • non-fictie die lekker wegleest

Details:

Auteur(s)Eckhart Tolle
UitgeverijAnkhhermes, Uitgeverij
Vertaler(s)Peter Roelofsen
ISBN9789020210392
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 167 x 24 mm.
Gewicht425 gr.

Recent bekeken producten