De keuken van Sofie

Sofie Dumont • Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Samen eten is samen genieten. Onder dat motto nodigt Sofie elke week een gast uit in haar keuken om samen te bakken en in de potten te roeren. De zestig lekkerste en leukste creaties werden verzameld in dit boek. Overzichtelijk opgedeeld in vier seizoenen vind je de favoriete gerechten, de klassiekers van oma, de zoete zondes of de buitenlandse ontdekkingen die Sofies bekende vrienden met haar deelden. Sofie zette hun gerechten moeiteloos naar haar hand en liet haar tafelgenoten smakken van genot. Met het kookboek 'De keuken van Sofie' kan ook jij nu je vrienden en familie doen likkebaarden.

Sofie Dumont werd in 2009 bekroond tot Belgische Lady Chef van het jaar. De media-aandacht die daarop volgde, lanceerde haar als schermgezicht. Achtereenvolgens presenteerde ze de programma's 'Goe gebakken' en 'De meesterbakker'. Met 'De keuken van Sofie' heeft ze definitief een plaatsje verworven tussen Vlaanderens populairste koks.

Dit boek in de pers

Waarom het moeilijk maken als het ook makkelijk kan.  
DEMORGEN  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

"Een verrukkelijk kookboek, makkelijk opgedeeld volgens de seizoenen."

In de keuken van Sofie ontving Sofie Dumont de voorbije jaren een resem bekende Vlamingen, de ene al wat meer vertrouwd met kokkerellen dan de andere. Op hun vraag ging Sofie soms de nostalgische toer op (een torentje van bloedworst met appel en puree voor Stany Crets), serveerde ze hun lievelingskost (steak Stroganoff voor Steven Goegebeur) of bereidde ze iets dat de gast in kwestie eigenlijk niet graag lustte (vegetarische lasagne voor Jacques Vermeire). Het resultaat was altijd om duimen en vingers van af te likken. En dus verzamelde Sofie de beste gerechten in dit verrukkelijke kookboek. Omdat ze liefst kookt volgens de seizoenen, werden de gerechten ingedeeld bij de herfst, winter, lente of zomer. Handig, want zo weet je elke maand wat te serveren!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Sofie Dumont
UitgeverijManteau
ISBN9789022332153
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen271 x 192 x 21 mm.
Gewicht770 gr.  

Recent bekeken producten