De kers op de appelmoes

P. Wind • Hardcover eci.nl lezers

Vanaf € 8,62

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Pierre Wind pimps your plate!
• De regels voor het opmaken van een bord, het aankleden van een diner en de kunst van het garneren in duidelijke en toegankelijke taal
• Bevat meer dan 100 traditionele of originele garnituren die je bord opleuken
• Handige stap-voor-stapfoto’s en instructies, moderne vormgeving
• Met vele extra’s: koelkastposter met overzicht van alle garnituren, website met de ‘achterliggende gedachte’, originele boekenlegger.

Keukencreatieveling Pierre Wind komt wederom met een uniek boek. Het biedt het antwoord op de vraag ‘Hoe steel ik de show bij elk diner?’. Pierre start met algemene opmaakregels, daarna volgt een overvloed aan originele en smakelijke garnituren die de gerechtjes versieren. Hij sluit af met een aantal spannende basisrecepten waarbij je de garnituren kunt toepassen.Alles is stapsgewijs in beeld gebracht. Van simpel tot bewerkelijk. Dit boek transformeert saaie dinertjes tot originele eetspektakels. Het is de finishing touch, the icing on the cake, De kers op de appelmoes!

Pierre Wind is de meest opvallende keukenkoning van het land. Je ziet hem terug in allerlei media: hij heeft een wekelijkse rubriek in de Nieuwe Revu, is presentator van diverse televisieprogramma’s en regisseerde de culinaire serie Grazend Nederland. Hij is natuurlijk ook bekend van succesvolle kookboeken als Lekkâh en De Wondere Wereld van een KeukenKoning.

Details:

Auteur(s)P. Wind
ISBN9789021515311
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht700 gr.

Recent bekeken producten