De innerlijke bevrijding

Arjen Slijp • Paperback eci.nl lezers

€ 19,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De innerlijke bevrijding is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Arjen Slijp ging in een moeilijke periode van zijn leven op zoek naar de oorzaak van zijn problemen en verdiepte zich in de mogelijkheden van zelfheling. Pas toen hij de blokkade – opgeslagen emotionele pijn – had opgeruimd, kon hij verder. Arjen ontdekte dat iedereen weliswaar andere problemen heeft, maar dat de oorzaak en oplossing in de basis vaak dezelfde zijn.

In dit boek neemt Arjen je mee op een reis waarin je leert hoe je je leven in eigen hand kunt nemen. De Innerlijke Bevrijding is een methode waarmee je oude pijn opruimt, de leugens van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent. De Innerlijke Bevrijding kun je toepassen op alle kwesties in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, je relatie verbeteren, trauma’s verwerken, je levensvreugde vergroten en je gezondheid verbeteren. Met dit boek kun je zelf de Innerlijke Bevrijding doen.

Arjen Slijp leed jarenlang aan de chronische vermoeidheidsziekte ME/CVS en is daarvan genezen. Tegenwoordig geeft hij workshops en lezingen over de Innerlijke Bevrijding en begeleidt hij persoonlijke sessies. Hij woont met zijn vriendin en hun zoon in Bussum.

Details:

Auteur(s)Arjen Slijp
UitgeverijBoekerij
ISBN9789022554012
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 24 mm.
Gewicht385 gr.  

Recent bekeken producten