De hondenman

Toni Coppers • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De hondenman is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zo zagen we Liese Meerhout nog nooit: een tevreden, ja zelfs gelukkige commissaris die volop aan het verhuizen is. Klaar om aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Tot ze een oproep krijgt die een keten van zorgwekkende gebeurtenissen in gang zet. Een vrouw wordt gevonden in het Galgenweel, het uitgestrekte zeilmeer op de Antwerpse Linkeroever. Ze is gewurgd en misbruikt. De zaak wordt nog gruwelijker wanneer de politie ontdekt dat haar hart koelbloedig is verwijderd. Vergelijkbare misdaden duiken op in Spanje en Duitsland. De moordenaar lijkt ongrijpbaar. Het enige wat hij telkens achterlaat is een sneeuwwitte veer die geheimzinnig naast het lichaam ligt. Als in haar privéleven een drama plaatsvindt en in Antwerpen een tweede slachtoffer valt, moet Liese Meerhout haar team op zoek naar een man die ervan geniet te doden. Een geschokte, rouwende Liese tast in het duister en moet dieper gaan dan ooit in de jacht op haar eerste seriemoordenaar...
4 sterren VN Thrillergids

Dit boek in de pers

Coppers wordt beter en beter en is op dit moment beslist een van de beste Belgische thrillerschrijvers.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Met politiecommissaris Liese Meerhout heeft de serie een sterke, emotioneel getroebleerde vrouw in de hoofdrol die ook in een Deense krimi zou passen.  
De Standaard  


Reviews & recensies

Liese Meerhout is in topvorm.

Toni Coppers is al toe aan zijn tiende Liese Meerhout-thriller. Voor het eerst in al die jaren lijkt het haar privé écht voor de wind te gaan: ze trekt in bij haar nieuwe vlam Matthias Sandberg - die we leerden kennen in 'De Vleermuismoorden'. Maar tijdens de verhuizing wordt het lijk van een vrouw gevonden van wie het hart uit haar lijf gesneden is. Wanneer gelijkaardige gevallen in onze buurlanden gevonden worden, neemt de zaak internationale proporties aan. In deze tiende Coppers leer je Liese nóg beter kennen: een flik met een immens rechtvaardigheidsgevoel, tikje onderkoeld, met een hoop oud zeer in haar rugzakje. En voor het eerst voert Toni Coppers ook een seriemoordenaar op in zijn thrillers. Geen gek met een hakbijl, maar een goed uitgewerkt karakter dat Coppers psychologisch mooi invulde. Zo blijft het voor de lezer boeiend, en voor Toni Coppers ongetwijfeld ook. Coppers wéét na acht jaar wel hoe hij een goeie thriller moet schrijven, en dat heeft hij met 'De Hondeman' niet nagelaten: de taal is simpel, de dialogen realistisch, er zit genoeg drama en spanning in z'n boek en vooral: Liese Meerhout is in topvorm.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Toni Coppers
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022332467
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
SerieLiese Meerhout
Afmetingen215 x 139 x 27 mm.
Gewicht411 gr.

Recent bekeken producten