De grote Max-gaat-nog-niet-naar-bedshow

Mark Sperring • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,39

Overal elders € 12,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De grote Max-gaat-nog-niet-naar-bedshow is een perfect bedtijdverhaal van Mark Sperring en Sarah Warburton. Dit humoristische prentenboek werd magnifiek vertaald door Jozua Douglas.

Dames en heren! Jongens en meisjes! Bereid u voor op de grote Max-gaat-nog-niet-naar-bedshow... Juich als Max een koekje laat verdwijnen (superlangza-a-a-am); huiver als hij een angstaanjagend monster temt; hap naar adem als hij vraagt om tien - ja TIEN - verhaaltjes! Zal deze show de hele nacht doorgaan, of zal Max uiteindelijk in slaap vallen?

'Een origineel en wervelend boek waar je samen hardop om kunt lachen' - www.thebookbag.co.uk

Mark Sperring is schrijver en vader. Hij is een echt ochtendmens.
Sarah Warburton is illustrator en moeder. Ze houdt van thee met koekjes erbij. Mark en Sarah hebben allebei al diverse boeken op hun naam staan. Ondanks hun jarenlange vriendschap werken ze pas sinds kort samen.

Reviews & recensies

Max is een echte rasentertainer en tovert een glimlach van oor tot oor op de gezichten van de kinderen. 

Dit is een heel grappig en origineel kinderboek! Het megatalent Max wil nog niet naar bed en verzint daarom een spetterende theater/circusshow met spannende en spectaculaire trucs, die kind en ouder doet lachen. Heerlijk voorleesboek zo vlak voor het slapen gaan. Mijn kinderen vonden de voorstelling van Max heel leuk en gingen met een "smile" naar dromenland. Door de levendige en grappige illustraties van Sarah Warburton ga je van Max houden, vooral zijn zichtbare blote buikje en navel zijn erg komisch.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Mark Sperring
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026136566
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
Afmetingen271 x 266 x 12 mm.
Gewicht503 gr.  

Recent bekeken producten