De Grijze Jager - De vroege jaren 1 - Het toernooi van Gorlan

John Flanagan • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,76

Overal elders € 15,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De Grijze Jager - De vroege jaren 1 - Het toernooi van Gorlan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het toernooi van Gorlan' is het eerste deel van de serie 'De Grijze Jager - De vroege jaren' van John Flanagan. 'De vroege jaren' vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren.

De vroege jaren van de Grijze Jagers
Voordat ze hun sporen verdiend hadden als de beroemdste Grijze Jagers van het land en als onvolprezen leiders van het Jagerkorps, waren de jonge Halt en Crowley al vastbesloten om de wereld te verbeteren.

Het toernooi van Gorlan
Het is in de tijd dat Morgarath nog baron van Gorlan is en volop kwaad en verderf zaait. Koning Oswald is aan het wegkwijnen. En als de geruchten waar zijn, veroorzaakt prins Duncan de nodige problemen in het noorden. Halt en Crowley gaan met hulp van oudgedienden van het korps op zoek naar prins Duncan én naar de waarheid. Ondertussen proberen de Jagers het korps in ere te herstellen. Kunnen zij het vertrouwen van het koninkrijk terugwinnen, of zal de sluwe Morgarath hen steeds te slim af zijn?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Met vaart geschreven boek over vriendschap, bedrog, verraad en vertrouwen. Met een spannende cliffhanger aan het eind!

Dit is het eerste boek in een spannende prequel-serie van de Australische boekenserie De Grijze Jager. Even ter verduidelijking: een prequel is een Engelse term die je het beste kunt vertalen in ‘voorgaande geschiedenis’. De boeken van De vroege jaren gaan dan ook over het leven van onze helden Halt en Crowley, toen ze nog jong waren. In het eerste deel zetten Crowley en Halt alles op alles om Morgarath ontmaskeren als verrader bij de Raad van Barons, tijdens het jaarlijkse toernooi op Gorlan. Maar dit blijkt een gevaarlijke missie te zijn omdat de bedrieger Morgarath het vertrouwen en respect verdient van de Raad. In dit met vaart geschreven boek volgen de gebeurtenissen elkaar snel op en leiden ze uiteindelijk naar een spannende ontknoping. Ik was werkelijk aan m’n stoel gekluisterd. En de cliff-hanger aan het einde smeekt om een vervolg. Ik kijk uit naar deel 2!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)John Flanagan
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)Laurent Corneille
ISBN9789025760960
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieDe Grijze Jager
Karakter(s)Will
Afmetingen205 x 135 x 35 mm.
Gewicht518 gr.  

Recent bekeken producten