De Gouden Belofte

Jen Williams • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De Gouden Belofte is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jen Williams - De Gouden Belofte

Er doen een hoop geruchten de ronde over de catacomben onder de Citadel...

Sommigen zeggen dat de magiërs daar hun gevaarlijkste geheimen verborgen hielden; anderen dat er onschatbare rijkdommen liggen; er wordt zelfs beweerd dat de goden gevangen worden gehouden in de oneindige diepten.

Voor Heer Frith is de Citadel niet meer dan de sleutel tot zijn wraak. Tegen alle verwachtingen in overleefde hij de aanslag op zijn koninkrijk en zijn leven... en nu wil hij de magie die verborgen ligt in de catacomben gebruiken om achter de daders aan te gaan.

Voor de huurlinge Wydrin van Kruishaven en haar trouwe metgezel Sir Sebastiaan Steenhouwer is de reis naar de Citadel niet anders dan elke andere betaalde opdracht. Er is hun goud en avontuur beloofd, en wie weet houden de twee er nog een fatsoenlijk kroegverhaal aan over ook.

Maar soms bevatten geruchten een kern van waarheid. Het duurt dan ook niet lang of het roekeloze trio staat in de weg van een rusteloos kwaad dat de wereld wil verslinden. En dat kan geen enkele gouden belofte goedmaken.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek fantasy

Een slapend ondergronds geheim… IJzersterke fantasy!

Naast het bijzonder originele verhaal viel mij in eerste instantie de schitterende cover op. Wat een plaatje! Dat mag best even gezegd worden! Verder is De Gouden Belofte een boek dat zich met trots mag vestigen in de fantasytraditie. Heer Frith huurt twee huurlingen in om de ondergrondse Citadel te onderzoeken. Wydrin en Sebastiaan doen dit met net iets teveel gemak, zelfs al weten ze van de geruchten die gaan omtrent de Citadel. Een van die geruchten, dat de Citadel iets met de goden te maken heeft, kan wel eens meer waarheid bevatten dan ze denken. Een boek om over naar huis te schrijven – sterke en meeslepende fantasy die nooit voorspelbaar wordt. Goed geschreven, spannend: een aanrader!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Jen Williams
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Linda Broeder
ISBN9789024563289
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's464
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 42 mm.
Gewicht715 gr.

Recent bekeken producten