De geluksoma

Patrick van Hees • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De geluksoma is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Al generaties lang zoeken we naar het geheim van een lang en gelukkig leven. Patrick van Hees, auteur van De geluksprofessor, laat zien dat het antwoord voor het grijpen ligt.

Van Hees combineert inzichten uit de gelukswetenschap met zijn eigen heerlijk nuchtere oma Eefje als levend geluksvoorbeeld. Zij is bijna honderd, heeft de nodige tegenslagen gekend, maar roept vaak opgewekt: ‘Ik ben niet van gemalen poppenstront.’ Wat is haar geheim? En wat kunnen wij van haar levensverhaal leren?

Oma Eefjes herkenbare levensgeschiedenis dompelt je onder in honderd jaar Nederland. Al lezend trekt de twintigste eeuw aan je voorbij en ontdek je zeven gelukstips die inspiratie bieden om zelf gelukkig oud te worden.

‘Een mooie illustratie dat gewone mensen gewoon gelukkig kunnen zijn.’ - Prof. Ruut Veenhoven, oprichter World Database of Happiness

‘Gelukkig oud worden, dat willen we allemaal wel. Met de tips van oma Eefje gaat dat lukken. Ik ben een beetje van oma Eefje gaan houden!’ - Lisa Snijders, genomineerd voor Boekverkoper van het Jaar

Dit boek in de pers

Het verhaal zit ook goed in elkaar. Er is steeds een stukje interview, een verhaal dat daar op volgt en als laatst een aparte pagina met een ‘geluksgeheim’. Dit ‘geluksgeheim’ is eigenlijk de conclusie van het interview en het stukje verhaal. Erg duidelijk.  
CHICKLIT.NL  

Een mooie illustratie dat gewone mensen gewoon gelukkig kunnen zijn.  
PROF. RUUT VEENHOVEN  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over ouder worden
  • ontspannende non-fictie

Details:

Auteur(s)Patrick van Hees
UitgeverijBoekerij
ISBN9789022572375
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 29 mm.
Gewicht636 gr.  

Recent bekeken producten