De Geestenjager 3 Het Geheim

• Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,80

Overal elders € 13,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen
De Geestenjager 3 Het Geheim is ook verkrijgbaar als:
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De rillingen lopen over je rug.' De Leeswelp
'De dreiging dampt van de pagina's, dit boek is niet voor mietjes.' J/M
Tom Wachter is de zevende zoon van een zevende zoon. Hij gaat in de leer bij een geestenjager die mensen beschermt tegen duistere wezens. De geestenjager schrikt als hij een brief ontvangt van Morgan, een oud-leerling. De brief wordt verbrand, maar tussen de as kan Tom één regel lezen: 'Geef me terug wat van mij is of het zal je berouwen dat je ooit geboren bent.'
Nu de winter invalt, gaan ze op weg naar het winterverblijf van de geestenjager in Engelzerk. Daar wacht hun een gevaarlijk karwei, waarbij de geestenjager zwaar gewond raakt. Wanneer Tom hoort dat zijn vader is overleden, blijkt Morgan een zeer duistere kant te hebben: hij roept de geest van Toms vader op en martelt hem. En dat zal hij blijven doen, tenzij Tom zijn leerling wordt. Zijn eerste opdracht is het toverboek van de geestenjager stelen. Tom staat voor een afgrijselijk dilemma: wat moet hij doen nu de geestenjager ziek is en hij er alleen voor staat?
Joseph Delaney woont in Lancashire met zijn vrouw en drie kinderen. In zijn jeugd woonde hij in een spookhuis. Daar hadden hij en zijn broers steeds dezelfde nachtmerrie. De Geestenjager is uit deze nachtmerrie ontstaan. Gelukkig is dat spookhuis inmiddels afgebroken. Delaney is veelvuldig bekroond met diverse internationale prestigieuze prijzen.

Details:

Auteur(s)
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026167560
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's318
Verschijningsdatum
SerieDe Geestenjager
Afmetingen210 x 134 x 30 mm.
Gewicht437 gr.

Reviews & recensies

Schrijf ook een review

Recent bekeken producten