De drie

Sarah Lotz • Paperback eci.nl lezers

€ 19,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De drie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vier passagiersvliegtuigen storten binnen enkele uren na elkaar neer op vier verschillende continenten. Onderzoek wijst al snel uit dat er geen sprake is van terroristische aanslagen. Er lijkt zelfs geen enkel verband te zijn tussen de ongelukken, behalve dat bij drie van de vliegtuigcrashes een kind als enige overlevende tussen de wrakstukken is gevonden.

De drie kinderen hebben wonderbaarlijk genoeg geen verwondingen en mogen naar huis. Maar ze zijn veranderd, en er is al snel sprake van onverklaarbare gebeurtenissen en vreemd gedrag. Wie zijn deze kinderen? En waarom spreekt een van hen de woorden: 'Soms gaat het mis. Soms doen we het verkeerd'?

Dit boek in de pers

De kracht van De drie zit in de vertelstructuur. De journalistieke stijl geeft het verhaal urgentie en het versterkt het realiteitsgehalte. Lotz weet hoe ze een zin als een schrikeffect kan laten gelden.  
Nu.nl  

De drie is geweldig. Onmogelijk om weg te leggen.  
STEPHEN KING  


Reviews & recensies

Soms gaat het mis, soms doen we het verkeerd

Bij het lezen van dit boek ga je onvermijdelijk aan de grootmeester Stephen King denken. Het originele en spannende verhaal houdt het midden tussen horror en thriller. Het lijkt wel een journalistiek verslag van waargebeurde feiten, en wordt verteld vanuit de (onbetrouwbare) beleving van de verschillende protagonisten. De openingsscène op zich is al voldoende om schrikachtige mensen nooit meer een vliegtuig in te laten stappen. Geleidelijk aan wordt een sfeer van dreiging en paranoia opgebouwd totdat de angst en de hysterie alle redelijk denken overstemmen. Drie kinderen die een vliegtuigramp overleefden, worden met de vinger gewezen als drie van de vier ruiters van de Apocalyps door religieuze fanatici. Zoals The Guardian schrijft: "This high concept thriller is a blast".

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over vliegtuigongelukken
  • bovennatuurlijke krachten

Details:

Auteur(s)Sarah Lotz
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Dennis Keesmaat
ISBN9789023488736
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 148 x 37 mm.
Gewicht706 gr.

Recent bekeken producten