De competente projectleider

M. Seijner • Hardcover

€ 38,75

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat moet de projectleider allemaal weten en kunnen om een project tot een goed resultaat te leiden? In De competente projectleider staat niet een bepaalde methodiek, techniek of procedure, maar staat de projectleider centraal. In De competente projectleider worden 50 competenties behandeld die een goed projectleider moet beheersen.
Deze zeer praktijkgerichte uitgave bevat cases die gebaseerd zijn op echte praktijksituaties, waarin projectleiders werden geconfronteerd met de verschillende thema's van projectmanagement. De auteur laat hierbij zijn ervaring als projectleider op een boeiende manier spreken. De theorie wordt vervolgens aan de hand van deze cases en andere praktijkvoorbeelden besproken.
De competente projectleider bestaat uit vier delen. Deel 1 behandelt de competenties waarover een projectleider dient te beschikken en de achtergrond van een project. Deel 2 behandelt alle facetten die tijdens de voorbereiding van een project aan de orde komen, zoals scope, structurering en planning en risicomanagement.
In deel 3 komt het opstarten, organiserez mobiliseren, sturen en bewaken van het project aan de orde. Deel 4 behandelt tenlsotte de afronding van het project en de overdracht aan de opdrachtgever.
Inclusief
Website:
www.competente-projectleider.
wolters.nl
- praktische hulpmiddelen voor het managen van een project
- uitwerkingen van vragen en opdrachten uit het boek
- extra cases en informatie voor docenten

Details:

Auteur(s)M. Seijner
UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001700034
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's222
Verschijningsdatum
Afmetingen238 x 170 x 9 mm.
Gewicht380 gr.  

Recent bekeken producten