De chemicus

Stephenie Meyer • Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen
*eci.nl prijs € 15,99

Vanaf 12 maart 2017

Reserveer

De chemicus is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een voormalig geheim-agent moet nog één laatste zaak op zich nemen om haar naam te zuiveren en haar leven te redden in de eerste thriller van Stephenie Meyer.

Bijna niemand weet dat ze ooit voor de Amerikaanse regering werkte. Ze was de onbetwiste expert op haar vakgebied en vormde zelf een van de grootste geheimen van een dienst die zelf zo geheim is dat hij niet eens een naam heeft. Tot de dienst ineens besloot dat ze een te groot risico vormde en jacht op haar begon te maken.

Tegenwoordig blijft ze zelden lang op dezelfde plek en wisselt ze zo vaak mogelijk van naam. De enige persoon die ze durfde te vertrouwen is vermoord. En nog altijd beschikt ze over informatie die zo gevoelig is dat de dienst haar zo snel mogelijk wil liquideren. Als de dienst haar een uitweg biedt, beseft ze dat het haar enige kans op een normaal leven is. De nieuwe klus die ze moet aannemen in ruil voor haar leven betekent echter dat ze nog meer gevoelige informatie moet inwinnen – informatie die haar alsnog in levensgevaar zou kunnen brengen.

Ze besluit de klus aan te nemen en maakt zich klaar voor de gevaarlijkste missie ooit, die er niet gemakkelijker op wordt als ze valt voor een man die haar kansen alleen maar kan verkleinen. Ze zal al haar unieke vaardigheden moeten inzetten om in leven te blijven…

De pers over Zielen

‘Een verhaal dat je niet gauw loslaat en waarbij je met veel spijt de laatste woorden leest, want je wilt meer!’ Spentakel.nl

'Een van de meest opmerkelijke liefdesverhalen ooit.' Young Adult Boeken


Reviews & recensies

Een knappe thriller van de auteur van de Twilight-saga.

Stephenie Meyer is vooral bekend als auteur van de immens populaire Twilight-saga. Met deze thriller waagt ze zich aan een ander genre, en met succes. Het verhaal op zich is al ijzingwekkend spannend: een chemicus die werkte voor een geheime dienst weet te veel en moet verdwijnen. Haar enige kans op een normaal leven - met een normale identiteit - is een missie aannemen waarmee ze zichzelf nog méér in de kijker werkt van degenen die haar willen liquideren. Toegegeven, voor de Twilight-fans is de stijl even wennen - Stephenie Meyer schrijft de Twilight-verhalen in de meer levendige ik-vorm, terwijl deze thriller afstandelijker geschreven is in de derde persoon. Maar al bij al is 'De Chemicus' een knappe thriller over een heldin die geen wapens heeft om te overleven, enkel een stel hersenen. Zeker in het begin moet je als lezer even opletten of je bent de draad kwijt. Maar wie blijft volgen, zal zeker niet teleurgesteld zijn!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over de geheime dienst
  • thrillers over mensen op missie

Details:

Auteur(s)Stephenie Meyer
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Grootenbrink Vertalingen
ISBN9789022579824
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's528
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 151 x 47 mm.
Gewicht888 gr.

Recent bekeken producten