De Bron der Verheffing

Brandon Sanderson • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer

De Bron der Verheffing is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ze deden wat iedereen onmogelijk achtte: een halfgod ten val brengen wiens heerschappij duizend jaar voortduurde. Nu moeten Vin, het straatschoffie dat een van de krachtigste Nevelmensen van het land werd, en Elend Ventra, de door idealen gedreven edelman die van haar houdt, een nieuwe samenleving bouwen op de puinhopen van het oude rijk. Maar de eerste stappen daartoe zijn pas net gezet of ze worden van drie kanten door verschillende legers aangevallen.

De wanhoop nabij richten ze zich op een eeuwenoude legende over een geheimzinnige bron. Zelfs als die legende op feiten is gebaseerd, is er niemand die weet waar de zogeheten Bron der Verheffing, of de kracht die daarin schuilt, zich bevindt.
Om de nasleep van de strijd met de Opperheer en de nieuwe dreigingen te overleven, zullen Vin en Elend de bron móéten vinden...

Brandon Sanderson staat al jaren op het lijstje van de beste fantasy-auteurs van het moment. Een eer die werd onderbouwd toen hij werd uitgekozen om Het Rad des Tijds, het meesterwerk van de in 2007 overleden Robert Jordan, te voltooien. De Bron der Verheffing is, na Het Laatste Rijk, het tweede deel van Sandersons trilogie over de geheimzinnige Nevelmensen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Deel twee van de nu al ijzersterke Mistborn serie

Dit fantastische boek is alweer het tweede deel in de Mistborn serie. Brandon Sanderson staat bekend om zijn sterke, epische verhalen, waartoe je ook zeker weer De bron der verheffing kunt rekenen. Wederom staan Elend en Vin voor een levensgevaarlijke uitdaging. Het koninkrijk dat ze met zo veel moeite hebben opgebouwd, wordt van meerdere kanten bedreigd. Tegen drie legers zijn ze niet bestand, dus moet er een andere oplossing worden gevonden: De Bron der Verheffing. Het verhaal is weergaloos spannend en Sandersons personages zijn goed uitgewerkt. Het plot blijft boeien, met vele wendingen en onverwachte gebeurtenissen. De bron der verheffing is een waardig deel van de nu al ijzersterke Mistborn serie.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Brandon Sanderson
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Rien van der Kraan
ISBN9789024565313
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's752
Verschijningsdatum
SerieDe geheimzinnige Nevelmensen trilogie
Afmetingen223 x 146 x 46 mm.
Gewicht968 gr.  

Recent bekeken producten